Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted (edited)

Zdravim všetkych.Na začiatok by som zaželal každemu veľa zdravia a šťastia v Novom roku.A teraz k veci.Chcel by som si namontovať toto http://www.stualarm.cz/produkt/55xcpg010-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen/aux-vstup/

Malo by mi to podľa všetkeho fugovať nakoľko som si tu toho dosť prečital tak snaď aj bude.Ale mam možnosť kupiť za celkom dobru cenu iny typ ten ktory ma 12pinovu koncovku(taku plochu čiernu).Viem že je to na auta od roku 2004 a viac.Mne by mala isť 8pin (modra koncovka).Bude sa dať neako prepajkovat(upraviť) ta 12pinova na 8 pinovu a bude zachovana všetka funkčnosť alebo sa mam nato vykašlať a radšej kupiť normalny adapter s 8pinovou koncovkou.Ďakujem za odpoveďe ja niesom neako na tie audio/video vecičky 

Edited by edo172
Posted (edited)

našiel som niećo http://www.autodoplnky-prodej.cz/4021-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroenaux-vstup.html

v poradi 3 maly obrazok je tam znazornena ta 12pinova čierna koncovka,ale na dalšom obrazku je aj 8pinova koncovka.To znamena že sa daju prepajať medzi sebou navzajom?Da sa použivať ta ktoru prave potrebujete a v mojo pripade by sa dalo pripojiť tu modru 8pinovu a dať ju do tej 12pinovej a tak by to mohlo fungovať?Alebo som prave napisal veľky blud..... :myslim

Edited by edo172
Posted

tak ten nepotrebujem celkom mi stači ten 16GB

no skusim ešte niekde pohľadať niečo tu na SVK alebo neaky inzerat (lacnejšie) a možno pritrafi čo ak niekto nebude chcieť a ponukne svoj na predaj

zatiaľ Ti velmi pekne ďakujem 

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nie nekupil,neako som sa nato vykašlal.Postačim si z CD aj tak niesom v aute často a sem tam poćuvam aj radio.

Edited by edo172
Posted

Ja som v aute pomerne dosť často a už ma vytáčajú rádia, dospel soom do štádia, že si to musím kúpiť, hneď ako urobím olejový a filtrový servis a vyriešim slabú akceleráciu od spodku. :mad: