Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím Pežoťáci,

mám 407 r.v. 2005...trpí chorobou na stmavnutie displeja :) ale to mi nevadí. Chcem sa opýtať, či niekto má skúsenosti s možnosťou zapojenia PIONEER rádia a ponechania starého displeja ako displeja na klimatizáciu atd. Je to možné, že to bude fungovať, alebo to bude blbnúť.

Vopred vďaka za radu :))

Upraveno uživatelem Fifo10
Odesláno (upraveno)

Áno to viem, len som chcel vedieť či sa nedá pod origo rádio pichnúť PIONEER, ktorý by fungoval ako rádio a origo rádio by bolo od hudby odpojené a na nom by sa ovládala klíma, atd. Takto to myslím ako to je na videu.

Upraveno uživatelem Fifo10
Odesláno

jenze na videu nema original radio - ma tam prevodnik pro to jine autoradio

to mas radio aspon za 2000 kc
prevodnik nejmene 1300 kc
a adaptery Fakra - ISO cca 600 kc

proto jde ovladat jak palubni pocitac tak radio packou pod volantem

Odesláno

zalezi od modelu radia

ale prevodnik bych mozna hledal na ebay a podobnych zahranicnich strankach v CR/SK to bude asi extremne drahe
navic musis zjistit zda bude komunikovat s tebou vybranym radiem

ale pokud to beres od nuly tak kvalitni radio bez mechaniky treba LG, Pioneer, SONY

Odesláno

Prevodník vlastne slúži na komunikáciu medzi ovládaním pod volantom a rádiom nie? Ale o to mi ani nejde, ale to video som dal ako ilustráciu, pretože som chcel vedieť či je možné mať zapojeny original displej plus zapojené aj neoriginal rádio??? (napr. Ten pioneer)

Odesláno

Prevodník vlastne slúži na komunikáciu medzi ovládaním pod volantom a rádiom nie? Ale o to mi ani nejde, ale to video som dal ako ilustráciu, pretože som chcel vedieť či je možné mať zapojeny original displej plus zapojené aj neoriginal rádio??? (napr. Ten pioneer)

Odesláno (upraveno)

muzes ale uz tu bylo receno ze na display nic nenastavis bez origo radia

i kdyz sem uz videl verzi ze v kastliku mel zapojene original radio jen aby reagovalo (plus minus + data)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...