Fifo10 Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 (upraveno) Zdravím Pežoťáci,mám 407 r.v. 2005...trpí chorobou na stmavnutie displeja ale to mi nevadí. Chcem sa opýtať, či niekto má skúsenosti s možnosťou zapojenia PIONEER rádia a ponechania starého displeja ako displeja na klimatizáciu atd. Je to možné, že to bude fungovať, alebo to bude blbnúť.Vopred vďaka za radu ) Upraveno 29. prosinec 2014 uživatelem Fifo10 Citovat
HonzaZ Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Ahoj, bez origo rádia nebudeš moci ovládat a nastavovat displej. Citovat
Fifo10 Odesláno 29. prosinec 2014 Autor Odesláno 29. prosinec 2014 (upraveno) Áno to viem, len som chcel vedieť či sa nedá pod origo rádio pichnúť PIONEER, ktorý by fungoval ako rádio a origo rádio by bolo od hudby odpojené a na nom by sa ovládala klíma, atd. Takto to myslím ako to je na videu. Upraveno 29. prosinec 2014 uživatelem Fifo10 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. prosinec 2014 Odesláno 30. prosinec 2014 jenze na videu nema original radio - ma tam prevodnik pro to jine autoradio to mas radio aspon za 2000 kcprevodnik nejmene 1300 kca adaptery Fakra - ISO cca 600 kc proto jde ovladat jak palubni pocitac tak radio packou pod volantem Citovat
Fifo10 Odesláno 30. prosinec 2014 Autor Odesláno 30. prosinec 2014 Vieš mi poradiť, kde kúpim za lacno ten prevodnik a ostatné veci čo k tomu potrebujem? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. prosinec 2014 Odesláno 30. prosinec 2014 zalezi od modelu radia ale prevodnik bych mozna hledal na ebay a podobnych zahranicnich strankach v CR/SK to bude asi extremne drahenavic musis zjistit zda bude komunikovat s tebou vybranym radiemale pokud to beres od nuly tak kvalitni radio bez mechaniky treba LG, Pioneer, SONY Citovat
Fifo10 Odesláno 30. prosinec 2014 Autor Odesláno 30. prosinec 2014 Prevodník vlastne slúži na komunikáciu medzi ovládaním pod volantom a rádiom nie? Ale o to mi ani nejde, ale to video som dal ako ilustráciu, pretože som chcel vedieť či je možné mať zapojeny original displej plus zapojené aj neoriginal rádio??? (napr. Ten pioneer) Citovat
Fifo10 Odesláno 30. prosinec 2014 Autor Odesláno 30. prosinec 2014 Prevodník vlastne slúži na komunikáciu medzi ovládaním pod volantom a rádiom nie? Ale o to mi ani nejde, ale to video som dal ako ilustráciu, pretože som chcel vedieť či je možné mať zapojeny original displej plus zapojené aj neoriginal rádio??? (napr. Ten pioneer) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. prosinec 2014 Odesláno 30. prosinec 2014 (upraveno) muzes ale uz tu bylo receno ze na display nic nenastavis bez origo radia i kdyz sem uz videl verzi ze v kastliku mel zapojene original radio jen aby reagovalo (plus minus + data) Upraveno 30. prosinec 2014 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Fifo10 Odesláno 30. prosinec 2014 Autor Odesláno 30. prosinec 2014 Čiže keď nechám original rádio čisto len na ovladanie displeja nebude blbnut ked aj pioneer bude pripojený? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.