sušenka Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Ahoj, chtel bych se zeptat ohledne centralu. Nefunguje. Zkousel jsem aktivovat klic podle dodavaneho manualu, ale bohuzel to nepomohlo. Nemate s tim nekdo zkusenosti co s tim. Dik moc Citovat
Guest servisman Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Nic ve zlém chtělo by to lepší název jen centrál mne neříká nic. Dále by bylo lepší napsat co máš za auto , třeba do podpisu . Citovat
sušenka Odesláno 24. prosinec 2014 Autor Odesláno 24. prosinec 2014 Omlouvam se. Jde o 307 a tedy o dalkove ovladani. Na klic central funguje. Citovat
Chip Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 (upraveno) Mas kartu s kódem zkusil bych to pres dia sparovat a pak řešit dal. A vis ze někdy fungoval? Jestli třeba někdo neměnil páčky pod volantem? Nebo nedodelaval jinou dálku. Upraveno 24. prosinec 2014 uživatelem Chip Citovat
sušenka Odesláno 24. prosinec 2014 Autor Odesláno 24. prosinec 2014 Tu kartu nemam. Mam auto teprve ctrnact dni. A to ostatni vubec netusim. Jenom se zeptam. Kde je vubec umisten ten prijimac na ten dalkac? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 (upraveno) v BSIa baterii si vymenil ?karta je na Imobilizer ne ?? Upraveno 24. prosinec 2014 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
sušenka Odesláno 24. prosinec 2014 Autor Odesláno 24. prosinec 2014 Jj. Baterku jsem vymenil a aji jsem to zkousel aktualizovat a nic. Nahodou jinej postup asi nebude? Citovat
Roman 1173 Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Stav se v Peugeotu a nech zkontrolovat jestli dálka v klíči funguje.Nevím jak jinde ale v Srbicích v Peugeotu mi to zkontrolovali grátis. Citovat
stafflik Odesláno 25. prosinec 2014 Odesláno 25. prosinec 2014 V Peugeotu většinou platíš za použití diagnostiky. Zkusil bych se poptat v jiných neorigo servisech, pokud možno s kladným hodnocením někoho kdo ho navštěvuje.. Ve všech obyč vesnických co jsem byl to bylo vždy zdarma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.