manco Odesláno 2. leden 2016 Odesláno 2. leden 2016 http://vyvoj.hw.cz/teorie-a-praxe/konstrukce/regulator-otacek-vrtacky.html toto by som pouzil na regulaciu toho ventilatora, akurat hladam vykonnejsi tranzistor. No a otacky motora budem regulovat potenciometrom P1, alebo este nejako skusim vymysliet prepojenie s RJ. Citovat
manco Odesláno 13. leden 2016 Odesláno 13. leden 2016 Tak regulator mam skoro hotovy, este musim doladit rozsah regulacie a chladenie vykonoveho tranzistora. Ako som tak hladal na nete, nie som asi jediny, co riesil rovnaky problem... : http://www.djpeak.cz/elektrotechnika/pwm_regulator/pwm_regulator.htm Citovat
manco Odesláno 2. červen 2016 Odesláno 2. červen 2016 opat sa musim vratiti k teme... vymenil som snimac vnutornej teploty (ten maly s miniventilatorom...), ale stale ma RJ problem s tym, ze hlavny ventilator je odpojeny a riadeny rucne. Neviete prosim, aky odpor by som mu mal dat na ten signalny vystup, aby si RJ myslela, ze ma PWM pripojeny? Citovat
manco Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 (upraveno) Zdravim, nevie niekto poradit? Diagnostika ma stale aktivnu chybu "vypocitane napätia ventolatora" a preto nezapne ani klimu Upraveno 7. červen 2016 uživatelem manco Citovat
manco Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Bohuzial diagnostika, ktorou disponujem mi cislo neukaze Citovat
ferinko2 Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 (upraveno) Chybu ti ukazuje,lebo máš externý PWM regulátor a RJ nemá spätnú väzbu od ventilátora. Možno by sa dalo skúsiť nakonfigurovať klímu ako manuálnu.....aj tak si ju urobil manuálnu. Upraveno 7. červen 2016 uživatelem ferinko2 Citovat
manco Odesláno 7. červen 2016 Odesláno 7. červen 2016 Ferinko, presne to si myslim, preto sa pytam, ci neexistuje sposob, ako ju oklamat. Pri manualnej klime je podla schemy sposob riadenia ventilatora rovnaky, cez signal a PWM. Cez diagnostiku som videl hodnotu "vypocitane napätie ventilatora" okolo 1,5-2,5V, ale neviem, ake hodnoty su "spravne". Vtedy som pripajal na ten signalny vystup odpory radovo 100kOhm, Citovat
manco Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 ani ine hodnoty odporu nemaju uspech, RJ nevykazuje ziadnu chybu, pokym neregulujem. Akonahle som otocil kolieskom na rychlost ventilacie, naskocila chyba "vypocitane napätie ventilatora" Citovat
manco Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 Podarilo sa mi otvorit ten original regulator a dostat sa ku tranzistorom, ide o model IRF1405... 2 kusy Citovat
manco Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 Vykonove tranzistory som vymenil, opravil skody pri vymene . Vcera som nainstaloval regulator naspät a funguje to. RJ nezamrza, ventilator reaguje na poziadavky z RJ a auto aj chladi. Normalny luxus... Dakujem za pomoc vsetkym zainteresovanym. Citovat
ferinko2 Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 Dlho si si tu písal sám , ale musím gratulovať k úspechu......tvoja piplačka mala zmysel Citovat
manco Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 Dakujem, dufam, ze to malo zmysel a dokaze to pomoct taktiez niekomu inemu... cena jedneho tranzistora cca 1,4€... Citovat
Cyrďák Odesláno 28. červen 2016 Odesláno 28. červen 2016 Mám dotaz na klimu.Při spuštění klimatizace mě to pořád fouká jen prostředníma výdechama a krajníma,na přední okno nic nejde a ani na nohy,mám pocit že brzo nastydnu je to normální.Měl jsem zkušenost z jiných aut že při spuštěné automatické klimatizaci pouštěli studený vzduch na okno a na nohy. Citovat
manco Odesláno 29. červen 2016 Odesláno 29. červen 2016 a skusil si pozatvarat vsetky vyduchy? Potom otestuj, kde vsade to tlaci. Myslim, ze logika systemu je taka, ze dostredu fuka vzdy a je na uzivatelovi ci si to otvori, alebo zatvori. Citovat
ferinko2 Odesláno 29. červen 2016 Odesláno 29. červen 2016 Fúka do stredu,pretože vtedy tlačí aj do zadu na zadné sedadlá,ak chceš inde prepni si klapky na ovládaní. Citovat
Cyrďák Odesláno 29. červen 2016 Odesláno 29. červen 2016 Klapky jsem zavřel ale pak to píská kdesi u čelního okna připadá mě to jako když automatika neví co má dělat. Citovat
ferinko2 Odesláno 30. červen 2016 Odesláno 30. červen 2016 Automatika to riadi tak ako som napísal......zabezpečuje optimálnu teplotu v celom aute a preto to fúka pri chladení do prostredného panela a do zadu. Pri nahrievaní...napr.ráno.....najprv fúka na okná a po čase začne presúvať teplý vzduch aj na nohy. Takže to máš OK.Ak chceš viac chladiť iba vpredu prepni na manuál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.