Richard.W2 Odesláno 23. prosinec 2014 Autor Odesláno 23. prosinec 2014 loketka je na místě, sedla tam bez problému a nikde nepřekáží fotky jsou se zataženou ručkou... další krůček ke spokojenosti Citovat
Richard.W2 Odesláno 6. únor 2015 Autor Odesláno 6. únor 2015 Tak konečně! po delší době loketka v kůži... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 mozna to chtelo sjednotit styl se sedackamaale predpokladam ze potazeni bylo homo domo ?? za par drobnych co ? jinac palec nahoru Citovat
Richard.W2 Odesláno 10. únor 2015 Autor Odesláno 10. únor 2015 Kdepak, vyměnil jsem kus za kus. (zadní loketní opěrka z coupe) na potažení jsem se necítil, práce s koženkou v autě mi stačila.. akorát mě ještě čeká renovace sedaček, což bude dělat firma v Budějovicích. Citovat
Richard.W2 Odesláno 22. září 2015 Autor Odesláno 22. září 2015 Jelikož se můj nápad loketní opěrky líbil a osvědčil, tak jsem se dal do díla.. Dárek pro bratránka Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. září 2015 Odesláno 22. září 2015 pekny jen to sladit do kuze(koukam ze na sedacce puvodne loketka byla) Citovat
Richard.W2 Odesláno 22. září 2015 Autor Odesláno 22. září 2015 Právě, jak se drobet sklopí sedačka tak to stojí za starou belu a je to moc vysoko, tahle vychází dobře na řadičku Horní část tapců a palubka je černá, tak to i ladí. Horko těžko sehnal tuhle loketku v hnědé barvě.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.