Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Takže keď to kúpim z hore vyššieho obchodu za tých 7,42€, tak musím odinštalovať pôvodnú neoriginálnu hru, a túto nainštalovať alebo mi stačí z tej kúpenej hry použiť kód a aktivovať ho na steame a pôjde mi multiplayer aj s cez tú neoficiálnu hru čo už mám teraz v PC?

Johny, čo som sa dočítal, tak na multiplayeri ti módy nepôjdú, iba tie čo sú originál v hre a okrem toho obmedzovač je iba do 90km/h.

Upraveno uživatelem marko306
Odesláno

Tak to je škoda,ale co jsem se díval na videa,tak mě moc MP neláka,není tam žádný provoz a občas někoho potkám.

Klucí nemáte vyzkoušený nějaký mod balíček na skiny tahačů a tuning mod na úpravu exterieru?

Odesláno

jak uz jsem psal, varianta GOLD obsahuje jak zakladni hru ETS2 tak rozsizeni (DLC). Hru si koupite treba na steamu a pote se hra pres steam naistaluje do PC. Puvodni profil, idealne bez modu, by mel jit do nove naistalovane hry prenest bez problemu

Odesláno (upraveno)

no to byla jen skouska samozrejme, to by mi nebylo dovoleno hrat na televizi, deti by nemeli kde koukat na pohadky
no nic jdu odvest to silo do Kassel :papa

EDIT: ted sem narazil na zajimavou chybu - ten cumakovec ma problem se steraci - nestiraj - coz v desti je dost podstatny problem

post-45527-0-71437600-1419342459_thumb.p

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Ja som z počítačov magor, neviem ani čo sú a kde sú registre. Že som sa ja do toho pustil. Už som sa aj dočítal, že multiplayer máminštalovať tam kde mám nainštalovaný ETS, ale skúšal som a nejde to. Stránka z návodu ako inštalovať MP je nefunkčná.

Odesláno

No už sa mi to všetko podarilo rozbehať,ale neviemna multiplayeri dať doprihlasovacieho mena/emailu zavináča. viemtam dávať iba čísla, písmená a všelijaké znaky, ale @ nie.

Odesláno

No nakoniec, pomohlo skopírovať mail cez klávesnicu a tak ho tam vložiť. Už som si tam aj zajazdil, našlo sa pár debilov čo domňa buchli, samozrejme musím ísť od začiatku, takže som na nule vo všetkom. Odohral som tutoriál a nechce mi dať teraz žiadny náklad tak neviem ako mám ďalej pokračovať, keďže nemám ešte vlastný kamión a inde sa presunúť nemôžem. Na ets fóre poradili, že sa mám akože vyspať, ale prd sa vyspím, keď nemám vlastný kamión a inak sa spať nedá.

Od 15:00 som sa stým všetkým drbal až doteraz aby som to spojazdnil a aj tak hovno z toho. Totálne sa mi znechutil euro truck simulátor a to bola moja najoblúbenejšia hra. Ani neviem ako mám teraz ďalej pokračovať. Nemal som sa s tým vôbec drbať.

Odesláno

To mi ešte nepôjde asi. Či? Vytvor si prosím Ťa nový profil a skús to. Ja už nemám na to nervy a najbližší týždeň nechcem ETS ani vidieť. Notebook skoro dostal päsťou do monitoru čo som mal nervy.

Teraz som tu už iba cez mobil.

Ďakujem.

Odesláno

Tie som musel vymazať, lebo mi nechcelo spustiť ets. Mám ich zatiaľ v koši ešte som ich úplne nevymazal, ale boli nepoužiteľné, lebo sa mi objavili aj v novom ets a nedalo sa z nich nič načítať.

Inak teraz tam mám aj najnovší Daf, ale neni tam najnovší Mercedes.

Odesláno

taky to mám,ale poslední dobou asi tak rok na to nemám čas,dokonce co si tak pamatuju,jsem koupil novýho volvo a pak už jsem toho moc nenajezdil,neni čas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...