marko306 Odesláno 22. prosinec 2014 Odesláno 22. prosinec 2014 (upraveno) Takže keď to kúpim z hore vyššieho obchodu za tých 7,42€, tak musím odinštalovať pôvodnú neoriginálnu hru, a túto nainštalovať alebo mi stačí z tej kúpenej hry použiť kód a aktivovať ho na steame a pôjde mi multiplayer aj s cez tú neoficiálnu hru čo už mám teraz v PC? Johny, čo som sa dočítal, tak na multiplayeri ti módy nepôjdú, iba tie čo sú originál v hre a okrem toho obmedzovač je iba do 90km/h. Upraveno 22. prosinec 2014 uživatelem marko306 Citovat
222johny222 Odesláno 23. prosinec 2014 Autor Odesláno 23. prosinec 2014 Tak to je škoda,ale co jsem se díval na videa,tak mě moc MP neláka,není tam žádný provoz a občas někoho potkám. Klucí nemáte vyzkoušený nějaký mod balíček na skiny tahačů a tuning mod na úpravu exterieru? Citovat
Mojo2 Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 jak uz jsem psal, varianta GOLD obsahuje jak zakladni hru ETS2 tak rozsizeni (DLC). Hru si koupite treba na steamu a pote se hra pres steam naistaluje do PC. Puvodni profil, idealne bez modu, by mel jit do nove naistalovane hry prenest bez problemu Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 takhle hrajou "profici" (omluvte snizenou kvalitu zvuku i videa) Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 Profíci hrajúcez led? Tak ja už sťahujem oficálnu hru za tých 7€ aj dačo,tak som zvedávý na ten multyplayer. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 (upraveno) no to byla jen skouska samozrejme, to by mi nebylo dovoleno hrat na televizi, deti by nemeli kde koukat na pohadkyno nic jdu odvest to silo do Kassel EDIT: ted sem narazil na zajimavou chybu - ten cumakovec ma problem se steraci - nestiraj - coz v desti je dost podstatny problem Upraveno 23. prosinec 2014 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 Normálne mám nervy, už dve hodiny to neviem vôbec spustiť a neviem nainštalovať ani multiplayer. 7€ v pi.... a hra nejde!!! Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 Ja som z počítačov magor, neviem ani čo sú a kde sú registre. Že som sa ja do toho pustil. Už som sa aj dočítal, že multiplayer máminštalovať tam kde mám nainštalovaný ETS, ale skúšal som a nejde to. Stránka z návodu ako inštalovať MP je nefunkčná. Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 No už sa mi to všetko podarilo rozbehať,ale neviemna multiplayeri dať doprihlasovacieho mena/emailu zavináča. viemtam dávať iba čísla, písmená a všelijaké znaky, ale @ nie. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 klasicka skratka "pravy Alt + V" nefunguje ??tak nekde skopiruj celeho mejla a skus ho tam vlozit (popripade koukni jestli nemas nastavenou cizi klavesnici) Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 No nakoniec, pomohlo skopírovať mail cez klávesnicu a tak ho tam vložiť. Už som si tam aj zajazdil, našlo sa pár debilov čo domňa buchli, samozrejme musím ísť od začiatku, takže som na nule vo všetkom. Odohral som tutoriál a nechce mi dať teraz žiadny náklad tak neviem ako mám ďalej pokračovať, keďže nemám ešte vlastný kamión a inde sa presunúť nemôžem. Na ets fóre poradili, že sa mám akože vyspať, ale prd sa vyspím, keď nemám vlastný kamión a inak sa spať nedá. Od 15:00 som sa stým všetkým drbal až doteraz aby som to spojazdnil a aj tak hovno z toho. Totálne sa mi znechutil euro truck simulátor a to bola moja najoblúbenejšia hra. Ani neviem ako mám teraz ďalej pokračovať. Nemal som sa s tým vôbec drbať. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 pijcit si v bance a porodot si vlastni ?? Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 To mi ešte nepôjde asi. Či? Vytvor si prosím Ťa nový profil a skús to. Ja už nemám na to nervy a najbližší týždeň nechcem ETS ani vidieť. Notebook skoro dostal päsťou do monitoru čo som mal nervy. Teraz som tu už iba cez mobil. Ďakujem. Citovat
MrChodny Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 Vidis to, kdyby sis hru koupil hned na zacatku a nehral kradeny warez, byl bys ted bez problemu ;-) Citovat
marko306 Odesláno 23. prosinec 2014 Odesláno 23. prosinec 2014 Nebol by som. S kradnutým warezom som nemal žiadne problémy. Tu sú problémy jak s Multiplayerom, tak so Singleplayerom. Citovat
222johny222 Odesláno 23. prosinec 2014 Autor Odesláno 23. prosinec 2014 Marko mrkni na disku C do složky ETS2 na profiles,možná tam budeš mít ty původní profily. Citovat
marko306 Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 Tie som musel vymazať, lebo mi nechcelo spustiť ets. Mám ich zatiaľ v koši ešte som ich úplne nevymazal, ale boli nepoužiteľné, lebo sa mi objavili aj v novom ets a nedalo sa z nich nič načítať. Inak teraz tam mám aj najnovší Daf, ale neni tam najnovší Mercedes. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 ja ted sice delal upgrade z 1.1.1 na nejakou 1.15.2 a pri spusteni sem musel vsechny mody vypnout jinac hra padala Citovat
vendelinek Odesláno 24. prosinec 2014 Odesláno 24. prosinec 2014 taky to mám,ale poslední dobou asi tak rok na to nemám čas,dokonce co si tak pamatuju,jsem koupil novýho volvo a pak už jsem toho moc nenajezdil,neni čas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.