SixFeetUnder Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Zdravím. Od včera mám problém s parkovacími senzory. Chvíli fungují a chvíli ne. Nefunkčnost je hlášena po překladu (s rezervou) defekt pomoci při parkování a krátkým pípnutím, když se má asistent uvést do chodu. Čidla nejsou mechanicky poškozená, ani špinavá. Má s tím někdo zkušenost? Děkuji Citovat
Schreek Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Máš tažné zařízení? Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk Citovat
SixFeetUnder Odesláno 16. prosinec 2014 Autor Odesláno 16. prosinec 2014 Tažné zařízení mám. Nesundavám ho a vše poslední 3 roky problému Citovat
Schreek Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 Někdy zlobí zásuvka, která odpojuje čidla... Je v ní mikrospínač, který má v připadě připojení vozíku odpojit čidla a když se zlomí, tak to podobným způsobem zlobí... Lepší by bylo přepnout na angličtinu a zjistit přesnou hlášku, popřípadě diagnostika. Citovat
SixFeetUnder Odesláno 17. prosinec 2014 Autor Odesláno 17. prosinec 2014 No to sice ano, ale já jsem na tom závěsu nikdy nic nevezl. Včera mi čidla začala zase na chvilku fungovat- rozuměj tak na cca 5 vteřin A pak už zase to samé dokola. Hláška je jasná- defekt parkovacího asistentu. Asi to prostě vezmu na tu diagnostiku Citovat
honza-v Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Ahoj, známá nechala dodělat na 308SW tažný a asi tam překáží do senzoru, lze to nějak nastavit??? pípá to jako překážka. díky za odpovědi Citovat
4sAd Odesláno 10. září 2015 Odesláno 10. září 2015 Možná už to nebude aktuální, ale na 207 byl problém ve nacvaknutých/přecvaknutých kabelech vedoucích k čidlům. Jsou vedene naprosto pitomým způsobem mezi nárazníkem a nosnou konstrukcí a při sebemenším tlaku na zadní nárazník funguje ocelová konstrukce jako štípačky. Doporučuju přeložit všechny kabely a přitom je vložit do ochranné bužírky. Pak to nějakou chvíli vydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.