celda1970 Odesláno 8. prosinec 2014 Autor Odesláno 8. prosinec 2014 :D tak koukej běžet a piš...... Citovat
222johny222 Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 (upraveno) Je to možný,takový požadavek psal i můj servisák... ale teď nevím jestli nadával na pneu z Turecka nebo Polska. Made in Romania Upraveno 8. prosinec 2014 uživatelem 222johny222 Citovat
celda1970 Odesláno 8. prosinec 2014 Autor Odesláno 8. prosinec 2014 JJ Romania je jedna ze zemí kde Barumky dělají.....levná pracovní síla a je to EU.....mazec. Citovat
celda1970 Odesláno 8. prosinec 2014 Autor Odesláno 8. prosinec 2014 Když si objednám čínu tak vím že to vyrobil poctivej číňan......když objednám Barum....tak to vyrábí kdejakej trpaslík v EU.... :D :D Tak si vyberte...... Citovat
KapriQ Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Takisto Made in ROmania na mojich Zimnych Polarisoch... Akurat som to nedavno pisal, neviem ci je to len moj pocit, ale zda sa mi, ze Barum uz nie je to co byval... Nikto Vam nepovie, ci je to len kvoli prac. sile, alebo je za tym aj nieco ine. Ako napr, ina zmes penumatik ako sa vyraba v CZ... Toto by ma velmi zaujimalo. Aj ta preprava tych gum zase nieco stoji, ako z Ciny tak z Rumunska.Dalsi rok prechadzam na Nokiany, ako letne, tak zimne, tak som velmi zvedavy .. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 no rozhodne pocitis zasadni rozdil v jizdnich vlastnostech oproti Barum Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.