Havlicek.Lukas Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 Zdravim panove, resim akutku a potreboval ybch to nejlepe do vecera - zitra potrebuju jet do prace potreboval bych schema zapojeni vnitrniho osvetleni/centralu jedna se o textron jednotku se zlutym 26 pinem a cernym 15 pinemna sendre Peugeot je pouze nejaky schema ale tam mi nesedi barvy ani konektory osvetleni po zamceni vozu jen blikne ale nezhasne se vzniklo to bud nahodou nebo ze jsem pouzil klic v zamku u spolujezdce jednotku mam otevrenou ale zadne spalene soucastky nevidim - doufam ze se neznicilo neco z duvodu montaze LED zarovek do stropnich svetel Citovat
Guest servisman Odesláno 17. listopad 2014 Odesláno 17. listopad 2014 Zkoukni , třeba pomůže http://www.citroeny.cz/servis/data/jumpy/Citroen%20Jumpy%20Schaltpl%E4ne.pdf Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. listopad 2014 Autor Odesláno 17. listopad 2014 jo ten mam ale neni tam komplet osvetleni myslim ze tam je jen centralnakonec se to vyresilo samo - zacalo to fungovat na peugeot schematech sem nakonec zadal trochu jine hodnoty cislo podvozku: 15000000 pak sem si vybral "svoji motorickou vybavu" casove osvetleni interieru - uzamceni superzamykani - 6 stropni svetlo - svetlo na spodku dveri - jednotka casovani osvetleni neni to koser ale uakzalo mi to jednotku kterou sem potreboval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.