Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nový 508 SW Alure 2.0 HDi po faceliftu - zítra přebírám

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pratele. Pomalu se dostavam k psani a infu, kzere jsem slibil. Auto se vsim vsudy mi bylo predano vcera. Na te pouti k novemu autu se totiz objevil jeden zadrhel. Auto jsme vyzvedli jiz minuly tyden, ale ihned byl problem. Po natankovani hned vedle autosalonu mi palivomer ukazoval 0 ac nadrz byla plna. Hned jsme tedy vratili auto zpet. V Auto Palace byli uz na infarkt :-) , my take. Byla zjistena zavada v elektronice a novy dil prisel v pondeli. Uz jsme byli vic nez nastvani a autosalon mel za Peugeot jako takovy tezkou hlavu. ALE. Opet pochvalim prodejce, ktereho jsme vybrali. Na tyden zapujcil novou 508 GT 2.2 HDI 204k v temer plne vybave a co vic ... dali nam jako bonus 5ti letou zaruku na vozidlo zdarma + prvni prohlidka po 30 000 km take zdarma. Vcera vecer nam i nas vuz dovezli domu s temito bonusy a omluvou za problemy. Snad se brzy dostanu k foceni a dam sem fotky. Mam vsak uz za sebou tydeni jezdeni v temer shodnem voze a musim potvrdit, ze se auto podarilo. Je tiche, velmi stabilni i pri rychle jizde a to bez toho, ze by se zvysil hluk v kabine. Na ovladani si clovek pomerne rychle zvyka a kecy moto-kritiku neberu. Nejspis nejsou ochotni prilis v hlave ustoupit od jimi preferovanych aut. Ovladani omezovace, tempomatu ok. To same nastaveni parametru vozidla a systemu pres volant, nebo dotykovou obrazovku. Jedine co zatim vnimam jako zbytecnost je automaticke rozinani a zhasinani dalkovych svetel. Kdyz proti vam, nebo pred vami jede auto primo, reaguje to skvele, ale ohleduplny ridic tlumi svetla s predstihem, kdyz vidi ze se blizi auto v protismeru do zatacky...ale tento automat zareaguje az se auto objevi. Musim i pochvalit otevirani kufru bud dalkove, nebo tlacitkem u ridice. Neumazete si ruce. Je to perfekt. Ovladani navigace je dobre. U ovladani telefonu je to horsi. Mozna jeste neumim vse, ale reknu asi tolik...radsi vytocim cislo z telefonu. Prijem hovoru je bez problemu. Stejne tak i rychle vytocite cislo z historie volanych a volajicich cisel. Najit vsak cislo ve velkem seznamu ... to je na zastaveni auta. Dalsi nedostatek vidim v "klavesnici" jak pisete...pismena jdou za sebou jak jsou v abecede a TO JE SPATNE...v dobe, kdy jsou lide zvykli na rozlozeni klaves jak na PC, nebo mobilu.

Zitra napisu vice a snad pridam uz i foto.

Hezky vecer.

Odesláno

Ahoj.

Fotografie jsem dal na radu jinam. Tady je odkaz . Pokud budete mít zájem o více informací, rád se s vámi o ně podělím.

Ahoj Petr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...