tronik Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 Ahoj pratele. Pomalu se dostavam k psani a infu, kzere jsem slibil. Auto se vsim vsudy mi bylo predano vcera. Na te pouti k novemu autu se totiz objevil jeden zadrhel. Auto jsme vyzvedli jiz minuly tyden, ale ihned byl problem. Po natankovani hned vedle autosalonu mi palivomer ukazoval 0 ac nadrz byla plna. Hned jsme tedy vratili auto zpet. V Auto Palace byli uz na infarkt :-) , my take. Byla zjistena zavada v elektronice a novy dil prisel v pondeli. Uz jsme byli vic nez nastvani a autosalon mel za Peugeot jako takovy tezkou hlavu. ALE. Opet pochvalim prodejce, ktereho jsme vybrali. Na tyden zapujcil novou 508 GT 2.2 HDI 204k v temer plne vybave a co vic ... dali nam jako bonus 5ti letou zaruku na vozidlo zdarma + prvni prohlidka po 30 000 km take zdarma. Vcera vecer nam i nas vuz dovezli domu s temito bonusy a omluvou za problemy. Snad se brzy dostanu k foceni a dam sem fotky. Mam vsak uz za sebou tydeni jezdeni v temer shodnem voze a musim potvrdit, ze se auto podarilo. Je tiche, velmi stabilni i pri rychle jizde a to bez toho, ze by se zvysil hluk v kabine. Na ovladani si clovek pomerne rychle zvyka a kecy moto-kritiku neberu. Nejspis nejsou ochotni prilis v hlave ustoupit od jimi preferovanych aut. Ovladani omezovace, tempomatu ok. To same nastaveni parametru vozidla a systemu pres volant, nebo dotykovou obrazovku. Jedine co zatim vnimam jako zbytecnost je automaticke rozinani a zhasinani dalkovych svetel. Kdyz proti vam, nebo pred vami jede auto primo, reaguje to skvele, ale ohleduplny ridic tlumi svetla s predstihem, kdyz vidi ze se blizi auto v protismeru do zatacky...ale tento automat zareaguje az se auto objevi. Musim i pochvalit otevirani kufru bud dalkove, nebo tlacitkem u ridice. Neumazete si ruce. Je to perfekt. Ovladani navigace je dobre. U ovladani telefonu je to horsi. Mozna jeste neumim vse, ale reknu asi tolik...radsi vytocim cislo z telefonu. Prijem hovoru je bez problemu. Stejne tak i rychle vytocite cislo z historie volanych a volajicich cisel. Najit vsak cislo ve velkem seznamu ... to je na zastaveni auta. Dalsi nedostatek vidim v "klavesnici" jak pisete...pismena jdou za sebou jak jsou v abecede a TO JE SPATNE...v dobe, kdy jsou lide zvykli na rozlozeni klaves jak na PC, nebo mobilu. Zitra napisu vice a snad pridam uz i foto. Hezky vecer. Citovat
Veverka Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Koukám, to už by dalo na povídku "Jak jsme kupovali auto" Tak hlavně ať dobře slouží Citovat
tronik Odesláno 14. listopad 2014 Autor Odesláno 14. listopad 2014 Ahoj. Fotografie jsem dal na radu jinam. Tady je odkaz . Pokud budete mít zájem o více informací, rád se s vámi o ně podělím. Ahoj Petr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.