OK406 Odesláno 1. květen 2015 Odesláno 1. květen 2015 Pěkné, jen tak dále. Práce šlechtí a je u tvé 407 vidět .
Guest StibTo Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 Nějakou dobu se tu nic nedělo takže - včera u Domanského kontrola + desinfekce + doplnění klimy, nový kabinový filtr (uhlíkový). Nepřijde mi, že by to nějak výrazně chladilo, hlavně nástup klimy je pomalejší, ale prý to tak u 407 prostě je. Kdyby se účinek vytrácel zajedu tam ještě na kontrolu úniku.
Guest StibTo Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Dnes po 10.500km / třičtvrtě roku od koupě opět vyměněn olej - Total Quartz Classic 5W40, vešlo se zase všech 5 litrů, olejový filtr Mann&Hummel jako vždy u mě.
Josef Pavlík Odesláno 23. srpen 2015 Odesláno 23. srpen 2015 Nedávno jsem taky koupil 407 sedan 2.2 16V ,ale 116kw v provozu 2006,koupený v ČR s plnou historii do poslední chvíle.Trochu rachotí hydroštely.Jinak najeto 1500km a průměrná spotřeba 9.1l,většina km je po městě.
Guest StibTo Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 Tak to bude asi rok výroby ještě 05, já mám datum výroby 05/2006 a je to už 120kW Jinak dlouhodobě jezdím za těch cca 9,2 větší porce je město. Hydroštely také rachotí, při studeném motoru po startu a po cca 30, sekundách to přestane, nezměnilo se to od začátku, co auto mám (nezhoršilo).
Guest StibTo Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Dnes překonáno 190 tisíc, fotka bohužel není moc kvalitní ...
Milan+ Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Tak to bude asi rok výroby ještě 05, já mám datum výroby 05/2006 a je to už 120kW Jinak dlouhodobě jezdím za těch cca 9,2 větší porce je město. Hydroštely také rachotí, při studeném motoru po startu a po cca 30, sekundách to přestane, nezměnilo se to od začátku, co auto mám (nezhoršilo).Tak kdyby holkám u mb ačka rachotily ještě hydra půl minuty po startu,tak nevim co bych doma poslouchal,jestli kino či je.
punkac Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Kvalitnější fotka bude, když v klidu zastavíš na pumpě, aby ses zbavil žebravýho voka a ne fotit za jízdy v 90kmh
Guest StibTo Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Tak kdyby holkám u mb ačka rachotily ještě hydra půl minuty po startu,tak nevim co bych doma poslouchal,jestli kino či je. nechápu trochu, co jsi chtěl říct, mb ačka ?? kino ?? ano, při prvním startu zmizí cionkání po cca 30 sekundách, není to bůhvíjak hlasité a není to nic, co by se nedalo přežít .... takže to teď fakt řešit nemusím
Guest Scratch Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 hele mam najeto 290 tis a co jsou ty hydrostely?
Guest StibTo Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 Kvalitnější fotka bude, když v klidu zastavíš na pumpě, aby ses zbavil žebravýho voka a ne fotit za jízdy v 90kmh Ad. A - je to v 80kmh, ad. B - o moje "žebravý voko" se prosím nestarej, na to nejsem zvědav, ad. C - nejbližsí benzínka byla cca 3km daleko, tam už by asi nemělo smysl fotit ;)
Guest StibTo Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 hele mam najeto 290 tis a co jsou ty hydrostely? něco v motoru prostě cinkalo to tam už od koupě, ptal jsem se na to Dana, říkal že buď to dělají hydroštely a nebo snad vodní pumpa ... pokud by se to zhoršovalo, pořeším to s ním
Milan+ Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 nechápu trochu, co jsi chtěl říct, mb ačka ?? kino ?? ano, při prvním startu zmizí cionkání po cca 30 sekundách, není to bůhvíjak hlasité a není to nic, co by se nedalo přežít .... takže to teď fakt řešit nemusímNo jen to,že kdyby nám u MB A clas rachotily hydra ještě půl minuty po startu,tak doma neposlochám domácí kino ale ty moje tři holky.
Guest Scratch Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 ja ten zvuk vubec prave neznam, nebo ho ignoruju a to bych zase nerad
Milan+ Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 něco v motoru prostě cinkalo to tam už od koupě, ptal jsem se na to Dana, říkal že buď to dělají hydroštely a nebo snad vodní pumpa ... pokud by se to zhoršovalo, pořeším to s nímvodní pumpa a hydra,tak to je k... rozdíl
Guest Scratch Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 no to si taky rikam, vodni pumpa podle me moc necinka
punkac Odesláno 6. září 2015 Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Ad. A - je to v 80kmh, ad. B - o moje "žebravý voko" se prosím nestarej, na to nejsem zvědav, ad. C - nejbližsí benzínka byla cca 3km daleko, tam už by asi nemělo smysl fotit ;)Ono to bylo míněno takhle, za jízdy se nefotíMohu se starat o co chci, když už jsi dal fotku na veřejné forum... Tím žebravým okem jsem hlavně myslel fakt, že v noci moc září (více než budíky), takže mobil dorovnává jas k nejsvětlejší ploše a i když máš na mobilním foťáku jistě zaplou stabilizaci, tak to prostě foťák vyfotí mázlý. Do toho, jestli máš benzín nebo ne, je mi opravdu prd a absolutně toto neřeším, kor u tebe Tome, který někdy hledá problém i tam , kde nikdy nebyl (viz. ten negativní bod u příspěvku) Jinak hydroštely by opravdu mohly rachotit po dobu než nateče olej do jejich útrob. Schválně někdy zkus dát řidší olej nebo zkus porovnat dobu a intenzitu rachocení u studeného nebo zahřáteho motoru Upraveno 6. září 2015 uživatelem punkac
Guest StibTo Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 vodní pumpa a hydra,tak to je k... rozdíl mám dojem že takhle mi to říkal .. nevím pořádně co to je, ale že by to RACHOTILO to bych rozhodně neřekl, jen slabší cinkání a opravdu jen chvíli .. a nevím, proč to srovnáváš s MB A-class to je trochu mimo mísu, ne ??
Guest StibTo Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 Olej je snad v systému pořád, ne ? Nebo v hydroštelech ne ? Nehledám problém, kde není, napsal jsi to tak, že jsem si to klidně mohl vysvětlit, že máš zbytečný pindy na to, že fotím budíky kde svítí nádrž. Tak to příště napiš jinak a je to
Recommended Posts