Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Mám takovej dotaz u naší 106 1.4i kfx 55kw novej model máme elektrické servo. Někdy po nastartování sepne hned někdy po 10 minutách,jak kdy. Muže to být olejem nebo to má nějaké relé a kde .Děkuji za reakce

Odesláno

Bratr řešil toto u Saxa 1,5D též s elektrickým servem, byly špatné přívodní kabely v krabičce na servu, bylo to celé vyhnilé

Odesláno

njn, bratr kupoval celé servo z vrakoviště a pak zjistil toto, takže to opravil, přetěsnil a servo z vrakáče prodal zase dál

Odesláno

Mne napriklad servo ma taky zvlasty zvuk nieco medzi piskanim a normalnym ale hlasnym zvukom jednosmerneho motora. Neviem ci to tak ma byt alebo onedlho mi vypovie sluzbu.

Odesláno

Ono to servo je na dost nešťastném místě a vlhkost se tam dříve či později dostane.... Zkuste opravdu kouknout na přívod a případně ho opravit.... To že vynechává je na 66% to, že je tam přechodový odpor na nějaké svorce a motor serva se netočí v důsledku nedostatku šťávy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...