marecikRC Odesláno 29. říjen 2014 Odesláno 29. říjen 2014 Ahojte, chcem sa opytat ci maju vsetky modely 206 rovnake ramienka sttieracov alebo boli po facelifte ine.Jedna sa mi hlavne o system zapinania stieraca. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 rozdil ve steracich je urcite - je tam pravdepodobne vyvojova zmena od urciteho cisla karoseriety mas klasicke sterace se zahnutym koncem a klasicke stiratka pote jsou jine raminka s plochymy steraci - ale mam tuseni ze uchyceni je stale stejne Citovat
marecikRC Odesláno 1. prosinec 2014 Autor Odesláno 1. prosinec 2014 takze ani po zmene neboli ramienka nacvakavane ale iba nasuvane? ... konkretne mam na mysli 2 z lava v prvom rade Citovat
marecikRC Odesláno 13. leden 2015 Autor Odesláno 13. leden 2015 Viete mi niekto potvrdit alebo vyvratit ci ramienka prednych stieracov z 207-mi pasuje rozmer na 206? Viem ze je ine zapinanie, jedna sa mi o dlzku. Citovat
marecikRC Odesláno 2. březen 2015 Autor Odesláno 2. březen 2015 (upraveno) Zdravim, trosku tuto temu doplnim aj o zadny stierac .... - kto by mal zaujem o vymenu zadneho stieraca a chcel by ho nahradit aerotwinom, tak vrelo odporucam, sam som sa toho ujal a nemozem si vynachvalit. Jedna sa o zadny aerotwin pre model Skoda Octavia 2009 a vysie - diera sedi, rozmer je 400mm a dlzka sedi ako uliata, stiera bombovo Upraveno 2. březen 2015 uživatelem marecikRC Citovat
FERKO Odesláno 26. leden 2016 Odesláno 26. leden 2016 A JAKA JE DLZKA RAMINEK STERACU NA PEUGEOT 206 SW ROK VYROBI 2003 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.