Richard.W2 Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Nazdárek, nějak jsem to tu nenašel, proto se ptám. Sehnal jsem kožené sedačky a jsou vyhřívané, původně tam byl semiš bez výhřevu včera jsem sehnal ještě tlačítko, tak co dál... pevně doufám že tam budou konektory a že jen připojím tlačítka páč je venku kosa a nerad bych to rozebíral zbytečně.. Citovat
Richard.W2 Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 nevíte, jde vyměnit kabeláž co má navíc konektory s výhřevem, co vede uprostřed tunelu, nebo je jednoduší vyvést kabely od pojistkovky ? Citovat
chuck11 Odesláno 2. listopad 2014 Odesláno 2. listopad 2014 Než s čímkoliv začneš připoj je na baterku jestli výhřev v sedačkách vůbec funguje, ať neděláš věci zbytečně Citovat
čakom Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 bude lepší když si tam dodělaš potřebny draty. je to rychlejsi než menit svezek v pulce auta... ale napřed udělej to co psal chuck. lepši bude to připojit na multimetr a propipnout jestli neni přerušenej obvod Citovat
gronholmm Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 Ja tam pripravu na vyhrev mel z vyroby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.