Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radek: Původně jsem uvažoval o variantě \"dvoje jednoduché xenony\". 406 k tomu vybízí tím, že má i v dálkách H7. Jenže problém je ten, že bych tím přišel o světelnou houkačku...

Odesláno

Povídat......tak trochu;) Jen můžu říci, že origo s naklápěním je origo. Bez toho při nerovnostech (horizonty kopců) oslňují....a můžou být seštelované jak chtějí;)

Odesláno

Radek: Záleží na autě - spousta aut to beztak nemá ani origo z výroby štelovací dynamicky. Sešteluje se jednou při startu podle toho, jak je naloženo, a to je vše...

Odesláno

Radek: Dělal jsem to už do Fabie, tam to opravdu oslňovalo, ale to je nedokonalostí zrcadla v té čiré optice, i s původní žárovkou to bylo prakticky neseštelovatelný. Naopak do BMW jsem dával původně xenon a následně bixenon a výsledek parádní.

Celá věc je dost i o nezvyku okolí vidět auto svítit jinak než žlutě... Na seřízená světla se žárovkama od Zily mi taky už někdo řekl, že mám ten xenon vyndat, ale žádný tam nebyl :)

Odesláno

jen jeden poznatek....kdaž vyjíždím kopec u práce, tak svítím přes celou magistrálu na vrchní patra protějšího domu a řekl bych, že je to tím, že výbojky mají vyšší svítivost než halogeny......

Odesláno

I když já s tím takové problémy nemám ;) někdy to svítí moc nahoru a někdy naopak :) podle toho jak jsem naložen, ale to už tady taky někdo psal.

No prostě poznáš to sám nebo se přijď podívat na Džbán a uvidíš to :)

Odesláno

Surfoval som trochu po internetu a toto som nasiel www.geceucusu.com/modifiyeler/xenon/5/ . Rozumel som toumu sice ho*no ale dakomu to mozno pomoze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...