Fx Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Radek: Původně jsem uvažoval o variantě \"dvoje jednoduché xenony\". 406 k tomu vybízí tím, že má i v dálkách H7. Jenže problém je ten, že bych tím přišel o světelnou houkačku... Citovat
Radek V. Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Povídat......tak trochu;) Jen můžu říci, že origo s naklápěním je origo. Bez toho při nerovnostech (horizonty kopců) oslňují....a můžou být seštelované jak chtějí Citovat
Guest Masinka Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Je to pravda, cestou do melnika jsem pred tebou trpel :-) Citovat
Fx Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Radek: Záleží na autě - spousta aut to beztak nemá ani origo z výroby štelovací dynamicky. Sešteluje se jednou při startu podle toho, jak je naloženo, a to je vše... Citovat
Fx Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Radek: Dělal jsem to už do Fabie, tam to opravdu oslňovalo, ale to je nedokonalostí zrcadla v té čiré optice, i s původní žárovkou to bylo prakticky neseštelovatelný. Naopak do BMW jsem dával původně xenon a následně bixenon a výsledek parádní. Celá věc je dost i o nezvyku okolí vidět auto svítit jinak než žlutě... Na seřízená světla se žárovkama od Zily mi taky už někdo řekl, že mám ten xenon vyndat, ale žádný tam nebyl Citovat
Radek V. Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 jen jeden poznatek....kdaž vyjíždím kopec u práce, tak svítím přes celou magistrálu na vrchní patra protějšího domu a řekl bych, že je to tím, že výbojky mají vyšší svítivost než halogeny...... Citovat
Jirkap Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 I když já s tím takové problémy nemám někdy to svítí moc nahoru a někdy naopak podle toho jak jsem naložen, ale to už tady taky někdo psal. No prostě poznáš to sám nebo se přijď podívat na Džbán a uvidíš to Citovat
mi16 Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Surfoval som trochu po internetu a toto som nasiel www.geceucusu.com/modifiyeler/xenon/5/ . Rozumel som toumu sice ho*no ale dakomu to mozno pomoze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.