Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.Existuje nějaký free hudební přehrávač pro android,který umí pracovat se složkami(alby)??Zkusil jsem jich už hodně,naposledy Rocket player,ale žádný neuměl správně pracovat s alby.Vždycky zobrazil v albu jen pár písniček,někdy ani jednu,ale nikdy všechny.Nezobrazené písničky pak libovolně rozházel po složce Music.

[upravil dne 4.9.2014 10:18 AM od lape]

Odesláno

A vítězem se zřejmě stává .... NRGplayer. Mort i PlayerPro music player sice umí složky,ale písničky nebyly ve správném pořadí,ať jsem si hrál s nastavením jakkoliv.Problém je možná v otagování.Uznávam,že je to detail,ale chtěl jsem aby to bylo tip ťop.Ten NRG zatím vypadá nejlíp.

Odesláno

ma PowerAmp... ale je pravda, ze knihovnu hudby mam vybrousenyóu diky tomu, ze ji taham z MACu, kde iTunes radi zasadne podle ID3 tagu, takze je mam proste vsude perfektne vyplnene a pak neni problem...

Zakladem je nestahovat kazde album z netu od kdejakeho pitomce, ktery neni schopny otagovat ripy...

• O 4 týdny později...
Odesláno

PlayerPro Music Player, ale není zadarmo, cena je do 100kč , k vyzkoušení lze použít Trial verzi - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerprotrial Puživam ho už dlouho a je super

Tak tak...tenhle je nejlepší...široký rozsah nastavení, přizpůsobení, dokonce i nastavení tlačítka na sluchátkách...

používám "placenou" verzi...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...