raa Odesláno 15. říjen 2005 Odesláno 15. říjen 2005 Cau lidi, slopperjoe (a tusim jeste nekdo) po mne chtel zkopirovat manual k 806, tak jsem ten svuj naskenoval a dal na web: http://p806.ic.cz/download.html Je to v nemcine a z roku 1997. Tak si to uzijte [upravil dne 15.10.05 raa] Citovat
Kubis Odesláno 18. říjen 2005 Odesláno 18. říjen 2005 Ahoj,ten jsem chtěl já a němčinou se nějak prokoušu - aspoň provětrám mozkobuňky.Dik P806 Citovat
parkis Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 Ptal jsem se na manuál v servise Peugeot a chtějí za něj rovnej litr. Za to si zaplatím kurz francouštiny!! Citovat
Kubis Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Ahoj.tak jsem znovu prohlížel manuál (od Tebe v němčině) a potom také seznam pojistek,co jsi přeložil (ještě jednou dík).Chci si totiž zabudovat automatické rozsvěcení světel.Bude obsahovat jedno relé a tři diody,a chtěl jsem se podívat ,jak jsou světlomety jištěné.Našel jsem pojistky pro všechny možná světla na autě,kromě jištění světlometů.Až se na to dostanu,tak vyndám jednu pojistku po druhé a najdu to - nezdá se mi,že by halogenky nebyly jištěné.Relé nebude mít zpoždění,bude zapojeno jedním koncem na nejbližší + (které se objeví po zapnutí klíčku) a druhým na civečku stykače starteru.Mají to tak zapojené feldy.Při zapnutí klíčku se objeví na jednom konci + a druhý konec bude přes civečku na mínus a světla se rozsvítí.V momentě,kdy se klíčkem zastartuje,se na civečce objeví + a relé po dobu startování bude mít na obou koncích + a odpadne.Světla po tuto dobu samozřejmě pohasnou.Toto je zároveň nejjednodušší návod pro ty,na které se nedostane \"automatické rozsvěcení pro starší vozidla\" tuším od oddiho.Pokud bude zájem,schéma zkusím nakreslit a přidat sem jako obrázek.P806 Citovat
Pajda Odesláno 20. srpen 2006 Odesláno 20. srpen 2006 Ještě jedna skříňka s relátky a pojitkama je pod přední kapotou před řidičem. Taková obdélníková černa krabička. Ale nevím k čemu jsou. Citovat
Pajda Odesláno 21. srpen 2006 Odesláno 21. srpen 2006 http://p806.ic.cz/download.html Tady je manuál k Evasionu v češtině. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.