Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Ahoj.tak jsem znovu prohlížel manuál (od Tebe v němčině) a potom také seznam pojistek,co jsi přeložil (ještě jednou dík).Chci si totiž zabudovat automatické rozsvěcení světel.Bude obsahovat jedno relé a tři diody,a chtěl jsem se podívat ,jak jsou světlomety jištěné.Našel jsem pojistky pro všechny možná světla na autě,kromě jištění světlometů.Až se na to dostanu,tak vyndám jednu pojistku po druhé a najdu to - nezdá se mi,že by halogenky nebyly jištěné.Relé nebude mít zpoždění,bude zapojeno jedním koncem na nejbližší + (které se objeví po zapnutí klíčku) a druhým na civečku stykače starteru.Mají to tak zapojené feldy.Při zapnutí klíčku se objeví na jednom konci + a druhý konec bude přes civečku na mínus a světla se rozsvítí.V momentě,kdy se klíčkem zastartuje,se na civečce objeví + a relé po dobu startování bude mít na obou koncích + a odpadne.Světla po tuto dobu samozřejmě pohasnou.Toto je zároveň nejjednodušší návod pro ty,na které se nedostane \"automatické rozsvěcení pro starší vozidla\" tuším od oddiho.Pokud bude zájem,schéma zkusím nakreslit a přidat sem jako obrázek.P806

Odesláno

Ještě jedna skříňka s relátky a pojitkama je pod přední kapotou před řidičem. Taková obdélníková černa krabička. Ale nevím k čemu jsou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...