Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo kdy bude v multimediálním systému SMEG touchscreen rádia čeština??? S tou angličtinou mám trochu problém,jsem starší a umím RUSKY. Na netu jsem našel pár firem co to dělají ,ale oreginál je oreginál. A jak to bude se záruou to taky nevím.

http://www.autacesky.cz/produkty/cestina-pro-peugeot-smeg/

http://www.cestinadoaut.cz/znacky/peugeot/

[Edited on 31/8/14 17:49 by Jan.A]

Odesláno

Začiatkom minulého mesiaca na garančke po roku som to žiadal,ale žial nechytal som sa.Český jazyk vraj má byť od jesene v novo vyrobených 2008.Tak som zvedavý ako dopadneme my,čo ich máme skôr kúpené.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Nazdar.Nemáte nejaké novinky ohľadom zmeny jazyka?alebo čo by stálo pokiaľ nemám navigáciu a chcel by som ju,či je treba vymeniť niečo alebo sa to tam len nahrá???  :myslim

Odesláno (upraveno)

tak nove radio jako dil stoji myslim 60 tisic

pokud chces muzu dohledat presneji uvedena cena je za bazarove dily

EDIT: koukam ze ta navi SMEG je trochu slozitejsi to ma dotykovou obrazovku :roker

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

za chvilku idem na garancku tak sa na to presne spytam a potom vas oboznamim.dik za ochotu ale chcem to len v origo servise ,nahodou by sa posral motor a oni by boli schopny hadzat to na tu prestavbu.

Odesláno

Donahrání češtiny(rádio bez NAVI)mi loni nabízela firma z Nové Paky(reklama občas běží na internetu),cena okolo 5000kč-možná dohoda.Zdálo se mi to dost a jelikož nemám navigaci a display je docela logický i v anličtině,tak jsem od toho nakonec ustoupil.J.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...