Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsme ještě měli akvárko, tak jo, teď už bohužel ne :cool:. Možná ho má v akvárku brácha, ale ani nevím, nechodím k němu :myslim

Odesláno

To jsou ty mrchy,co všechny ostatní ryby sežerou?To by byla paseka v akvárku,ale pochlubím se ze svým,ta bílá síťka je asi 30 malých mečounů.

post-984-14109639640651_thumb.jpg

Odesláno

olda : když bys chtěl tlamovce , tak by jsi měl mít jenom tlamovce... Nemám snima moc dobře zkušenosti , ale rybka je to pěkná.

Jinak akvárko pěkné... Máš tam jenom umělé rostliny ?

[upravil dne 31/8/14 10:26 od kovy_s]

Odesláno

Kytky jsou živý,je to kvůli malýmu,jinak by mě akvárko ani ve snu nenapadlo,pořád se mu líbily ryby,tak jsem pořídil malý akvárko,nakonec mě to chytlo,tak jsem pořídil tuhle krávu velkou :o

Odesláno

pak mám teda ještě jedno akvárko 240L .. :D je tam málo rostlin bylo to uplně celý zarostlý , včera jsem to všecko vyrval za 14 dní to bude zase celý zarostlý..

post-50688-14109639643348_thumb.jpg

Odesláno

mám tam dvě žářivky , který svítí od rána od 7 do 10 do večera... :) , ale na tom prvním akvárku je jenom jedna zářivka a taky to rostě jak blbý...

Guest minimaxa
Odesláno

a co řasy...? nedělají se ti? a napsal by jsi typ těch zářivek...?

Odesláno

já svítím led ale je to málo přemýšlím že to předelám na zářivky. není tu nejaký zdatný elektrikář co tomu rozumí? jinak mám stále na prodej nekteré druhy tlamovcu. nevíte o někom?

Odesláno

řasy nemám žádný , i když mám akvárko proti oknu... Pravidelně to čistím a prosřihávám. Kupoval jsem tam snad nejlevnější co mi nabízel v obchodě... osramky 30W.

LED stojí za prd.. Svítí to málo a rostliny potom skoro nerostou..

jarasidak13 : kdybys chtěl mohu ti prodat jedno osvětlení (50cm dlouhé) je tam jedna zářivka to jsem měl dřív na menší akvárka a taky to bylo super ;) tlamovce sháněl kamarád , ale pochybuju , že by si pro ně chtěl jet takovou dálku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...