Lukaydo 407 Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 Ahoj potřebuju poradit klima u řidiče-funguje ledovy vzduch Klima u spolujezdce-vlažny vzduch a na diagnostice to píše že klapka nedovira 13% míchani vzduchu tak nějak při nastaveni na minimum teploty,při max teplotě je 100% klapka Ve vyparníku jsou 3 stupně měřeno přes dia Otázka byl jsem v servisu kde dělaji s doplněni klimi atd a říkal servisak že jsou ještě někde klapky co otevíraji chladny vzduch že se nedovíraji Je to pravda že jsou ještě nekde klapky u vyparníku co pustí ledovy vzduch?? :myslim kromě té co praská spodní každemu tu mám dobrou opravenou a jezdí na dorazy jak má,vrchní klapka co rozvadi vzduch funguje taky. A že ty klapky se všechny nastavujou podle impulzu motorku navzájem. A jak jsem měl ruku před vyparníkem jestli se to tak jmenuje co je u kabinoveho filtru u spolujezdce tak z něho šel vlažny vzduch u řidiče chladny,vyparnik je ale jen jeden společný je tam něco se mohlo odejit ventil nebo tak něco ? [upravil dne 17/8/14 12:25 od Lukaydo 407] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.