22Majkl Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 tak taky se \"pochlubim\" se svym novym prirustkem do rodiny .... po dlouhem hledani noveho auta jsme poridili 407SW a zatim jsem nad miru spokojenej .... auto je puvoden ze spanelska .... predesly majitelem byl asi nejaky movity realitni makler kterej chodil na golf podle indicii co jsem nasel v aute zatim jsem s autem naprosto spokojenej tak snad to bude takhle dal pokracovat !!! udelal jsem na tom zatim vsechny filtry a olej a ted objednal komplet brzdy ATE a spojku takze pristi vikend se jde na vymenu a pak bude jako novej :blablabla [upravil dne 17/8/14 11:27 od 22Majkl] Citovat
OK406 Odesláno 18. srpen 2014 Odesláno 18. srpen 2014 Pěkná 407 SW. Užij s ní mnoho šťastných kilometrů bez nehody. A co fotky z interiéru? Citovat
22Majkl Odesláno 18. srpen 2014 Autor Odesláno 18. srpen 2014 jo neco nafotim zatim mam jen tyhle fotky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.