hardhouse.trip Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 Aha, tak to jo P.S.: příště používej citování Citovat
Frantic Odesláno 18. srpen 2014 Odesláno 18. srpen 2014 presne ako tu spomenul kolega zavisi vela na technike a sposobu jazdenia menit mozes aj kazdych 5000 km, ked tomu nakladas resp dolujes z auta maximum aj prostrednictvom chipu tak potom sa niet co divit... Okrem toho to ze dymi pri chipe podla mna nie je vobec nic cudne. Vsak predsa vacsi vykon = vacsia davka a pokial turbo nestiha znamena to aj zadymenia, jednoducha logika...alebo nie? Citovat
Palldo77 Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 Ahojte. Dal som meniť turbo a pri kontrolovaní ich práce som zatlačil tu trubičku na mazanie turba do toho očka. potom som to povyťiahol aj späť. No išlo to ztuha. No celkom von sa to vytiahnuť nedá. Olej z toho neuniká. Na obrázku označene šipkou. Teraz neviem či je to OK, alebo nie. Neviete náhodou ako je to tam uchytené, či nejake schema uchytenia nemáte dakto Ď... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.