Jup48 Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Při jízdě na tempomat nastavený na 95 zapípání a na displeji hláška Antipolut..... asi po minutě nebyl výkon na předjetí náklaďáku, docela mě to zaskočilo, auto se chovalo jako SDI bez turba. asi po 5 minutách se vše vrátilo do normálu a od té doby se zatím hláška, ani ztráta výkonu neukázala. Je mi jasné, že když teď závada není, tak se blbě hledá. Máte ale někdo podobnou zkušenost a jak to dál probíhalo? Citovat
HonzaZ Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Může to být řada věcí. Jedině diagnostika. A napiš si do podpisu jaký to má motor. Citovat
Jup48 Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 když jsem se přihlašoval, tak snad se data načetla ... no a kdyby ne, tak 1,6 hdi 81 kw bez fap od přírody Citovat
Jup48 Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Může to být řada věcí. Jedině diagnostika. A napiš si do podpisu jaký to má motor. asi máš zkušenosti .. a jaká řada věcí to prosím může být? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.