lampa Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 nevite nekde jak mam nastavit hlasitost TA (dopravni zpravy), mam radio normalne na urovni 4 a kdyz je TA na mi to vyleze na 10, coz je moc (mi to udelalo jednou a malem sem sjel do prikopy), chtelo by to tak 6, akorat nevim jak to nastavit zkousel jsem nastavit uroven a pak zapnout TA - nic, taky jsem zkousel to TA drzet, ale to ma zase jinou funkci ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo7 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Ja jsem nasel,ze to jde nastavit na uroven, kdyz je dopravni hlaseni a potom si to pamatuje tu nastavenou hlasitost TA,alespon takhle jsem to pochopil z navodu.Samostatne to nejde nastavit jako treba u blaupunkta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 to jsem taky zkousel, ale nejak si to nepamatuje ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts