Chc1ny Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Zdravím, Poslední dobou mám takový problém. Když auto delší dobu stojí cca 8 hodin tak po nastartování má tendenci chcípat. Auto naskočí hned, 5 vteřin běží jako hodinky a pak třebas 5 vteřin se dusí a myslím si že musí každou chvilku chcípnout, ale nikdy nechcípne. Poté je slyšet jak si sytič přidá a vše jede jak má. Zde na fóru jsem se nedočetl podobný problém. Zkusil jsem vyměnit svíčky, vyměnit vzduchový filtr - nic. Dneska jsem měl rozebraný vstřikování až po sání - vše čistý, neviděl jsem žádný problém. Nesetkal se někdo s podobným problémem? Předem děkuji za rady. Citovat
kovy_s Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 A co palivový filtr , spíš ten vyměň Citovat
Chc1ny Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Palivový filtr jsem měnil před 7000 ... takže ten si myslím že je dobrej. Citovat
Guest servisman Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Zkus si pročíst toto téma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.