JakubkoSK Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 No po dlhšej dobe na klube ju predstavím aj vám Je to klasika volant, pedály, radiaca páka, hodinky a podobná základná výbava z vnútra nebyť zošúchaného volantu ( síce málo ale je) je interiér ako nový. z von má kozmetické vady od parkovania v meste. Tieto kozmetické vady sa zbierajú už v podstate od nova. Bohužiaľ no ľudia sú nepozorný niektorý závidia niektorý nevedia parkovať no stáva sa . motor je udržiavaný spotreby viz. odkaz na spiritmonitor v podpise. Olej a filtre budem meniť každých čo 10 tis. km pretože najviac najazdí trasy v meste cca. do 20 km. Predtým na aute jazdila mama. posledné dva roky ho mám ja. v rodine je ako už asi tušíte od nova. na aute nebude žiaden tuning ani nič podobné je to proste auto na bežné používanie. v apríli tohto roku bola menená spojka. V decembri som montoval osvetlenie na nohy pre predné sedadlá ( dosť užitočná vec) odkedy ho mám som mu dal asi 4 krát vosk na karosériu ručne. v sobotu som nalakoval zadné bubny na čierno. No a dnes keď som nanášal zinkový sprej na výfuk som zistil že mi presakuje nový olej z prevodovky ktorý tam je od výmeny spojky. Tak som dostriekal výfuk dal dolu papiere z podvozku dal auto na kolesá a šiel za mechanikom do servisu. Povedal že zajtra na obed sa na to pozrie tak tam zájdem ale až poobede. [upravil dne 30/7/14 14:54 od JakubkoSK] Citovat
JakubkoSK Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 [upravil dne 28/7/14 18:01 od JakubkoSK] Citovat
JakubkoSK Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 letné disky + michelin energy saver..... Citovat
JakubkoSK Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 očistené bubny a pripravené na lakovanie resp. som to natrel s molitánovým valčekom. Citovat
JakubkoSK Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 hotovo už to chodilo dva dni tak som nato išiel dať vrchný lak lesklý [upravil dne 30/7/14 14:46 od JakubkoSK] Citovat
JakubkoSK Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 po nalakovaní priesvitným lesklým lakom Citovat
JakubkoSK Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Túto farbu som použil no veľmi dlho schne na dotyk cca 7 hod. a do sucha asi 4 dni no a keďže som nato dal lak po dvoch dňoch zasa to zmeklo nechal som preschnúť nahodil disky a až je to dva dni čo to tvrdne a furt je to slabé tú farbu by som už nekupoval a dal radšej chemopur s tvrdidlom tá sa dáva najprv ako základ ( sivá je základná) a potom vrchná veľmi dobre kryje a dá sa potom prelakovať vrchným lakom takže keď budem robiť predné brzdy tak asi vyriešim aj tieto bubny znova. Keď to nezatvrdne do týždňa tak určite. Citovat
JakubkoSK Odesláno 7. srpen 2014 Autor Odesláno 7. srpen 2014 Tak olej presakoval z gufera na diferenciáli. (spolujazdcova strana) ušlo cca 2deci oleja za ten čas takže to čo vytieklo po odmontovaní poloosy som vyhodil a dal nový olej (napriek tomu že olej bol menený v jari zo spojkou). Gufero je od febi menili sme v pondelok. Dnes som dal robiť rozvody a bolo to dobré rozhodnutie. Napriek tomu že auto má najazdené 70 tis. tak po desiatich rokoch remeň popraskal a presakovala chladiaca kvapalina cez vodnú pumpu. V servise tam namontovali sadu rozvodov INA s prácou za 155€ samotná práca 70€ je to veľa alebo je to v pohode? Citovat
JakubkoSK Odesláno 7. duben 2016 Autor Odesláno 7. duben 2016 Táák po dlhšej dobe Update V piatok 1.4. 2016 si zo mňa našťastie nikto nevystrelil a cena za komplet predne brzdy, vymenená brzdovka kontrola zadných bubnov, prezutie a nový remeň ma vyšlo na veľmi priaznivú sumu. kotúče a dosky Meyle že vraj zlatý stred a nové Continentaly ContiPremiumContact5 sú prefektne tiché zvyšok na foto Citovat
JakubkoSK Odesláno 7. duben 2016 Autor Odesláno 7. duben 2016 A dnes som síce nemal čas ale pomohla kyselina tak sa skrutky očistili úplne samy potom nasledoval sprej 2x a 1x sušenie a v rúre to nebolo skúste si tipnúť Citovat
JakubkoSK Odesláno 6. srpen 2016 Autor Odesláno 6. srpen 2016 Včera prebehlo nastavenie svetiel + nové H7 Philips v stretávačkách... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.