aroma17 Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 prosím o jakýkoliv typ. Mám peugeot 3008, r.v. 2011, takže vlastně nové auto a najednou mi začala blbout kontrolka airbagu. Rozsvítí, zapípá, na display vyskočí hláška airbags or pretensioner seat bels faulty. Po chvíli zmizí a kontrolka zhasne. Na diagnostice čisto. Prostě se chyba nikde nezaznamená. Všechny spoje na kabalech překontrolovány, odpory změřeny. Už se mi v tom vrtali 3 odborníci, nikd nic nezjistil. Prý si mám nechat v autorizovaném vyměnit celé sedadlo řidiče :-(. Tak do toho se mi fakt nechce. Citovat
elton Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Dělal mi to vlný konektor pod sedačkou. Pořádně zamáčkl a dobrý. Citovat
aroma17 Odesláno 27. červenec 2014 Autor Odesláno 27. červenec 2014 opravář pravil, že všechno spojil už napevno, aby se to neuvolňovalo a vše beze změny, je to o nervy, jak mi to pořád klinká. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 jen takovej dotaz, nemuze to delat vypinac spolujezdcova vaku ?? Citovat
aroma17 Odesláno 27. červenec 2014 Autor Odesláno 27. červenec 2014 to asi ne, na ten jsem nikdy, od výroby, nesahala a i opraváři se shodli na tom, že to bude v tom sedadle řidiče. Ale možná bych ho ještě mohla zkusit vypnout a zapnout. Jestli přijdu na to, jak :-) [upravil dne 27/7/14 10:22 od aroma17] Citovat
JOU S Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 Ahoj, otvírám toto téma. Momentálně mám stejný problém. Rozsvítí, zapípá, na display vyskočí hláška airbags or pretensioner seat bels faulty. Na diagnostice mi řekli že by to mohl být kroužek pod volantem, ale oni to neopraví. Doporučil by mi někdo servis okolo Chomutova kde by to opravili a nestálo by to nekřesťanské peníze? Citovat
ChouLu Odesláno 4. březen 2023 Odesláno 4. březen 2023 Kroužky ve volantu jsou neopravitelné prodávají sice na ali náhradu, ale nikdo rozumný to nikomu neudělá.. já bych spíše proměřil vedení až do airbagu.. může být jen někde špatný dotek.. na 500á páčky neumíraly pokud je někdo nenasadil špatně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.