Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím o jakýkoliv typ. Mám peugeot 3008, r.v. 2011, takže vlastně nové auto a najednou mi začala blbout kontrolka airbagu. Rozsvítí, zapípá, na display vyskočí hláška airbags or pretensioner seat bels faulty. Po chvíli zmizí a kontrolka zhasne. Na diagnostice čisto. Prostě se chyba nikde nezaznamená. Všechny spoje na kabalech překontrolovány, odpory změřeny. Už se mi v tom vrtali 3 odborníci, nikd nic nezjistil. Prý si mám nechat v autorizovaném vyměnit celé sedadlo řidiče :-(. Tak do toho se mi fakt nechce.

Odesláno

to asi ne, na ten jsem nikdy, od výroby, nesahala a i opraváři se shodli na tom, že to bude v tom sedadle řidiče. Ale možná bych ho ještě mohla zkusit vypnout a zapnout. Jestli přijdu na to, jak :-)

[upravil dne 27/7/14 10:22 od aroma17]

• O 8 let později...
Odesláno

Ahoj, otvírám toto téma. Momentálně mám stejný problém. 

Rozsvítí, zapípá, na display vyskočí hláška airbags or pretensioner seat bels faulty.

Na diagnostice mi řekli že by to mohl být kroužek pod volantem, ale oni to neopraví. Doporučil by mi někdo servis okolo Chomutova kde by to opravili a nestálo by to nekřesťanské peníze?

WhatsApp Image 2023-03-01 at 10.54.59.jpeg

WhatsApp Image 2023-02-27 at 11.11.00.jpeg

WhatsApp Image 2023-02-27 at 10.47.36.jpeg

Odesláno

Kroužky ve volantu jsou neopravitelné :( prodávají sice na ali náhradu, ale nikdo rozumný to nikomu neudělá.. já bych spíše proměřil vedení až do airbagu.. může být jen někde špatný dotek.. na 500á páčky neumíraly pokud je někdo nenasadil špatně 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...