Tony Stark Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Budu kupovat nové železo a nevím zda se oplatí ještě prodat Xperii Mini Pro, která neměla zatím (bez problému) měněný \"flex\". Pár oděrek má, zadní kryt nemám vůbec ošoupaný a sem tam mi probliknou senzorová tlačítka ale to je softw.chyba. Tel. běží na půvdní romce tedy GB. Koupeno v alfacomp a už pár dní po záruce. Displej chráněn ochr.folií screenshield a bez ošoupání znaků na qwerty. Telefon je plně funkční, mám i tyrkysový náhradn í kryt, včetně veškerého příslušentví Mám ji hodit do šuplíku nebo ji prodat popř. za jakou sumu, přeci jenom to je stále dobrý pomocník s qwerty. Citovat
Guest Džůny Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Když je to \"stále dobrý pomocník\" jak píšeš, tak proč nové železo? Jestli prodat, to záleží na tobě. Podívej se na Bazoš, za kolik se prodávají a budeš mít představu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.