annyeta Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 Zdravím...byla mi přes noc odcizena poklice z kola - Peugeot 207 - \"15\". Nemá někdo ??? Citovat
Marcel505 Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 Jenom jedna? To je divný, většinou seberou všechny. Není spíš pravděpodobný, že Ti někde spadla? Aneb až zase pojedeš, koukej po příkopech. Mrkni na Aurko, třeba tam nějaká kusovka bude. A zbylé si pojisti páskami, i když to zloději přecvyknou raz dva, budeš mít aspoň jistotu, že Ti nespadne při vybrání nějaké díry... Citovat
annyeta Odesláno 18. červenec 2014 Autor Odesláno 18. červenec 2014 Ano chybí jen jedna, třeba někomu chyběla,stejně jako teď mě Jsem si víceméně jista, že po příjezdu domů na kole byla, ráno již ne.Jezdím každý den stejnou trasu, i tak jsem hned ráno koukala po příkopech a nic. Na Aukru jsem se dívala, tato tam není... Určitě si ostatní pojistím páskami,i když případné krádeži se asi neubráním... Citovat
Schreek Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Tyhle mám! 4 ks funglovky za 1000,- Kč Pokud bys měl zájem napiš SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.