Háček Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Zdarec klubáci, mám dotaz, je rozdílná zadní sedačka ze 405 sedan a 405 combi ? .. kombíka mám GRD a od marcela mužu mít sedačky ze sedanu GLD .. Je nějaký rozdíl v uchycení, vyklopení podsedáku atd ? . .. Citovat
Marcel505 Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 Zdarec klubáci, mám dotaz, je rozdílná zadní sedačka ze 405 sedan a 405 combi ? .. kombíka mám GRD a od marcela mužu mít sedačky ze sedanu GLD .. Je nějaký rozdíl v uchycení, vyklopení podsedáku atd ? . .. Rozdíl je, řekl bych, VELKÝ. To prostě nejde zaměnit. V sedanu je to lavice, většinou nedělená, uchycena teoreticky napevno. V kombíku je to dělené, a sklopné - sedák do prostoru pro nohy, opěradlo místo sedáku aby to udělalo rovinu s kufrem. A ještě na stranách jsou v kombíku takové malé kousky sedačky. Ani jsem zatím neslyšel o nikom, kdo by to tam dokázal dát... Bohužel... Citovat
Háček Odesláno 12. červenec 2014 Autor Odesláno 12. červenec 2014 no myslel sem si to no .. nevadí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.