Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 cc - jak zjistím jestli mi jdou ostřikovače světel, a musí se tlačítko otevírání střechy stále držet?

Recommended Posts

Odesláno

307 cc - jak zjistím jestli mi jdou ostřikovače světel, a musí se tlačítko otevírání střechy stále držet? Pls potřebuji poradit vůbec nevím jestli to tak má být nebo je tam nějaká závada.

Odesláno

dej světla natvrdo.......a stříkni ostřikovačema skel......... ano musí se držet stále..... jde udělat časové udělátko co by mohlo simulovat držení....ale to zásah do elektriky....

Odesláno

vše jde jen by to nebylo origo ovladačem....ale 100% by to šlo.....j jedno jakým rokem.....ale drahá polovička si nepřeje takové zásahy.....být moje tak mám i to i to už dávno

Odesláno

Diky za odpověď s tou střechou, ty ostřikovače světel mi nejdou, ale vím že tam jsou, ale vypadají jako nepoužívané, nevíte co s tím? A další věc, když vytahuji okýnka všechna najednou na horu tak tak nefunguje dojezd, dolů funguje, a ty zadní okýnka když jedou nahoru tak taky je musím držet aby dojela. Má to tak být nebo je to závada? Mám auto nově a tak vůbec netuším co tak má být a co ne a nikde jsem to nenašel, tak se předem omlouvám za nahlouplé otázky.

Odesláno

zítra ne......ale taky se mi zdá a něco si letmě pamatuji že také ne......moc s tím nejezdím , taky není moje a ani ono CC není můj šálek kávy ...není to 6ti hrnek....

a bude doma peklo.....:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 8-7-14 22:12 od Přema]

Odesláno

Ty okýnka fungují správně. Dolů dojezd nahoru držet. Přema: :P Běž si kecat do 407 radši hele....;)

Edit: A ještě taková drobnůstka. Nevím, třeba to víte a píšu blbost, ale já to první taky nevěděla.: Když podržíte tlačítko sklápění střechy i po pípnutí zavřou se i okna (u otevírání i zavírání).

[upravil dne 8/7/14 22:24 od Nanjua]

Odesláno

nanjua: a mě se zdálo že je to takle blbě... nechápu proč by první měly normálbně dojet automaticky a zadní se měly držet, to nemá logiku???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...