sellenen2 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Dobrý den, chci se zeptat jaké jsou konstrukční rozdíly mezi motory DHX a D8B? Slyšel jsem, že DHX má sníženou kompresi. Jde mi o to, že mám motor DHX a už delší dobu se rozsvěcí kontrolka motoru a blbě to chytá ( za tepla nechytne vůbec ) (žhavení v pořádku) Vyměnili jsme už řídící jednotku, čerpadlo i ten vstřik s tím senzorem, ale zlepšení se nedostavilo, je tedy nějaká možnost výměny vstřikovacího čerpadla z jednotkou řízeného na čerpadlo odstředivě stavěné? Pouze s elektrickou jehlou jinak mechanické? Neměl právě motor D8B takové? Taky jde o tlaky vstřikování, budou li dostačující... Děkuji za odpovědi, případné námitky k teorii. Citovat
sellenen2 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 jakou řídící jednotku na DHX? Vyndaval jí mechanik, takže nevím, ale je placatá a plechová... Jestli tento popis pomůže. Takhle z namontovaného stavu na ní nic nevidím (typ, popisek). Každopádně říkal, že řídí fórování čerpadla, a je do ní připojen i vstřik s čidlem a samo čerpadlo má dvě vícepinové zásuvky. r.v. auta je 1999. Citovat
gronholmm Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Hele nevím, ať poví někdo fundovanej jestli se nemýlím, ale DHX je klasickej starej diesel právě bez elektronického řízení. DHX mám já v 406tce. Jaký to je auto? Citovat
sellenen2 Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 Je to FIAT SCUDO, ale motor je to Peugeot 1.9 TD 66kw 90HP v TP je psáno: \" Typ motoru DHX\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.