Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

chci se zeptat jaké jsou konstrukční rozdíly mezi motory DHX a D8B?

Slyšel jsem, že DHX má sníženou kompresi.

Jde mi o to, že mám motor DHX a už delší dobu se rozsvěcí kontrolka motoru a blbě to chytá ( za tepla nechytne vůbec ) (žhavení v pořádku) Vyměnili jsme už řídící jednotku, čerpadlo i ten vstřik s tím senzorem, ale zlepšení se nedostavilo, je tedy nějaká možnost výměny vstřikovacího čerpadla z jednotkou řízeného na čerpadlo odstředivě stavěné? Pouze s elektrickou jehlou jinak mechanické?

Neměl právě motor D8B takové? Taky jde o tlaky vstřikování, budou li dostačující...

Děkuji za odpovědi, případné námitky k teorii.

Odesláno
jakou řídící jednotku na DHX?

Vyndaval jí mechanik, takže nevím, ale je placatá a plechová... Jestli tento popis pomůže. Takhle z namontovaného stavu na ní nic nevidím (typ, popisek).

Každopádně říkal, že řídí fórování čerpadla, a je do ní připojen i vstřik s čidlem a samo čerpadlo má dvě vícepinové zásuvky.

r.v. auta je 1999.

Odesláno

Hele nevím, ať poví někdo fundovanej jestli se nemýlím, ale DHX je klasickej starej diesel právě bez elektronického řízení. DHX mám já v 406tce. Jaký to je auto?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...