Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zbláznil se mi kufr pravděpodobně někde přetrhlej nebo narušenej drát... Přijdu k zamčenýmu autu, odemču dveře se odemčou kufr zůstane zamčenej, nebo se mi stalo že zamču auto dveře se zamčou kufr zůstane odemčenej.. nevíte v kterým místě by mohl být skříplej ? popřípadě jiná možná závada ?

Odesláno

U sedanu běžný.. Je to kabel z karoserie do dveří, já to udělal tak že jsem ho ucvaknul uvnitř dveří, pak za kobercem v autě na pravý straně, vzal starej svazek z vozejku, ucvaknul si asi 60cm, a přidělal pomocí čokolády.. práce na 15 minut max.

Zítra můžu nafotit, jestli si vzpomenu.

Teď z hlavy nevim, ale je to myslím pětilinka.

Odesláno

Fórum je od toho aby se problémy řešily tady, ne ve zprávách.

ahoj .. tohle je fotka v kufru u světel... takže tam to bývá přerušený ? co když je problém v jiným místě ? ... sem trochu mimo obraz můžeš mi zkusit vysvětlit popřípadě i vyfotit a k obrázku napsat jak pro debila kde to je v hajzlu a co si s tím dělal..tys ustřihl kabel a nahradil si ho? a proč do toho vede 5 kabelů ? neco z toho jde i do světel ? promin ze se ptam jak debil ale sem z toho trochu zmatenej

Tohle je kabel z auta do víka kufru, ovládá centrál, a možná ještě něco.

Je to ten kterej vidíš u pravý plynový vzpěry, jenže jak se to furt hejbe tak se v tom místě ohybu zlomí.

Takže jsem ho na místech na fotkách normálně ucvaknul štípačkama, dal tam čokolády, starej vytáhnul, vyhodil, a dal tam novej kabel, kterej jsem měl doma, je to pětilinka. Metr bude stačit.

Odesláno

Nede o problem so spravou ako takou, ale ak sa to riesi sukromnymi spravami, viete o rieseni problemu len vy dvaja. Ak sa to riesi na fore, mozu sa k vyrieseniu dostat aj dalsi ludia, co maju taky isty problem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...