SKS Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Zbláznil se mi kufr pravděpodobně někde přetrhlej nebo narušenej drát... Přijdu k zamčenýmu autu, odemču dveře se odemčou kufr zůstane zamčenej, nebo se mi stalo že zamču auto dveře se zamčou kufr zůstane odemčenej.. nevíte v kterým místě by mohl být skříplej ? popřípadě jiná možná závada ? Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 U sedanu běžný.. Je to kabel z karoserie do dveří, já to udělal tak že jsem ho ucvaknul uvnitř dveří, pak za kobercem v autě na pravý straně, vzal starej svazek z vozejku, ucvaknul si asi 60cm, a přidělal pomocí čokolády.. práce na 15 minut max. Zítra můžu nafotit, jestli si vzpomenu. Teď z hlavy nevim, ale je to myslím pětilinka. Citovat
SKS Odesláno 7. červenec 2014 Autor Odesláno 7. červenec 2014 pomohlo by mi kdybys mi to nafotil byl bych moc vdecnej Citovat
Návštěvník Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Z těch průchodek to jde normálně vytáhnout, stačí škubnout. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Fórum je od toho aby se problémy řešily tady, ne ve zprávách. ahoj .. tohle je fotka v kufru u světel... takže tam to bývá přerušený ? co když je problém v jiným místě ? ... sem trochu mimo obraz můžeš mi zkusit vysvětlit popřípadě i vyfotit a k obrázku napsat jak pro debila kde to je v hajzlu a co si s tím dělal..tys ustřihl kabel a nahradil si ho? a proč do toho vede 5 kabelů ? neco z toho jde i do světel ? promin ze se ptam jak debil ale sem z toho trochu zmatenej Tohle je kabel z auta do víka kufru, ovládá centrál, a možná ještě něco. Je to ten kterej vidíš u pravý plynový vzpěry, jenže jak se to furt hejbe tak se v tom místě ohybu zlomí. Takže jsem ho na místech na fotkách normálně ucvaknul štípačkama, dal tam čokolády, starej vytáhnul, vyhodil, a dal tam novej kabel, kterej jsem měl doma, je to pětilinka. Metr bude stačit. Citovat
SKS Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 tak sory ale nevidel sem ze by nekdo mel nekdy probles se zpravou. ale jinak dik Citovat
miroja Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Nede o problem so spravou ako takou, ale ak sa to riesi sukromnymi spravami, viete o rieseni problemu len vy dvaja. Ak sa to riesi na fore, mozu sa k vyrieseniu dostat aj dalsi ludia, co maju taky isty problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.