maros336 Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 Zdravím, kúpil som jazdeného Partnera 1.6 16V s jednodverovým kufrom. Mám problém so zatváracím mechanizmom kufra. Neviem či je poškodený alebo niečo na ňom chýba. Cez zámok funguje všetko ok, ale cez centrál mi kufor dokáže len otvoriť, no nie zamknúť. Vybral som celý mechanizmus a zistil som, že biela páčka \"B\" ktorá sa pohybuje hore dole nedrží v krajnej polohe po vysunutí motorčeka. Chcem sa preto spýtať, či mi neviete poradiť, ako to má fungovať, resp. či tam má byť nejaká pružinka alebo čosi čo to bude držať v krajnej polohe. Obrázok: http://thebuzzness.co.uk/berlingo/boot1.jpg Citovat
maros336 Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 Zdravím, Ďakujem za odkaz. Ak som to dobre pochopil, tá pružinka o ktorej všetci hovoria, je vo vložke? Vložka nebola používaná nikdy, mal som ju celú rozobratú a prečistenú, pretože kľúč nešiel dnu ani zasunúť. Premazal som ju, teraz šlape ako hodinky. Stále však pri centrále nevracia tú bielu páčku na mechanizme zámku. Pýtam sa teda: Pružinka zámku je tá, ktorá má vraciať tú bielu páčku to zakmutej polohy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.