Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi dnes jsem si koupil usb iso changer STUALARM od AUTOLINKU do P407 radio RD4.

Neměl jsem předtim žádný changer. Po zapojeni mi to hraje jen aux ale usb ne, myslíte že to je tím že je changer zamčen a budu muset na diagnostiku? Díky za odpověďi

[Edited on 3/7/14 15:42 by lukopi]

Odesláno

Kúpil si si xcarlink alebo yatour?? Myslím si, že keď Ti ide AUX, tak ten digimenič musí vysielať signály cez rádio do reprákov, t.z., že podľa mňa nemáš správne rozdelené pesničky. Neviem či Ti idú cez usb aj formáty typu 3gp a pod., ale určite idú mp3, wma.

Ja mám skúsenosť len s Yatourom a tam musia byť zložky (kvázi cédečká) nazvané iba CD01, CD02, atď. až po CD10, príp. až CD15. V každej zložke mohlo byť maximálne 99 stôp (pesničiek). Názvy pesničiek môžu byť akékoľvek, na displeji rádia uvidíš aj tak iba Track01, ... a čas stopy.

Výhodou týchto digi meničov, je kvalita zvuku, kompatibilita s multifunkčným volantom, teda diaľkovým ovládaním a čas pesničky zobrazovaný na displeji rádia.

Je to super vec, určite ju budem kupovať aj na svoju 306ku (rádio Clarion - RD3).

Na predošlom aute som si kúpil rádio na kazety, vybral z neho mechaniku a nahradil som ju digimeničom. Bolo to dokonalé (aspoň pre mňa), pretože preferujem origináli zabudované do palubovky, než univerzálne 1din rádiá :super.

[upravil dne 3/7/14 21:17 od dheko]

Odesláno

Skús naformátovať kľúč na systém FAT16/FAT32 alebo skús SD kartu či ju bude brať.. Názvy CD01 by mali byť správne aj pre túto verziu..

Hlavne pri formátovaní nezadávaj žiadny názov usb či karty, inak ju nezoberie.

[upravil dne 3/7/14 21:17 od dheko]

Odesláno

V čom bola nakoniec chyba??

To, že to hrá slabšie môže byť spôsobené napr. prenosovou rýchlosťou mp3.. Ten digimenič by mal prehrať stopy s prenos. rýchl. od 8Kbps do 320Kbps. Ale môže sa stať, že niektoré skladby s 320Kbps neprehrá.. Ja som tam vždy dával 192Kbps a hralo to krásne, o máličko hlasnejšie ako rádio. Inak tiež, je možné, že niektoré nové USB flashky od Kingstonu sa nepodarí rozchodiť vôbec. Tak to aspoň Číňania píšu:). A tiež to neakceptuje disky (USB, SD) s veľkosťou väčšou ako 16GB.

Odesláno

Musel jsem změnit ty soubory na CD01 atd. neveme mi to 16gb ,ale mam usb a karty 4gb tak to je v pohodě,ale ten zvuk je tlumený. navíc se mi ani neukazuje nic na display !

[Edited on 3/7/14 20:30 by lukopi]

Odesláno

Odblokovanie Ti malo zapnúť zobrazenie info na displeji. So zvukom to nemá nič spoločné. Ak ti hrajú potichu aj kvalitné empétrojky, tak už Ti neviem pomôcť, asi to obsahuje menej kvalitné súčiastky, resp. ich zapojenie nieje dostatočne kvalitné. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...