Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mám přesně tento problém:

mám pocit, že se jen vyklepal nějaký konektor do rádia, jelikož to začalo za chladných dní, než se auto rozehřálo. po cca 20 minutách jízdy a znovunastartování se BT připojilo a USB šlo. ale časem se to zhoršuje.

Nemáte náhodou někdo kousek servisního manuálu, kde jsou které konektory? (BT zařízení a USB box) a jak se k nim dostat ?

Díky moc.

Josef

• O 5 let později...
Odesláno

Zdar, vyresil tohle nekdo??Mam stejny problem u 308 r.v. 2009.Predchozi majitel tam mel naparovany Honor a Huawei mi to nebere...Nevite, kde muze byt chyba? 

Odesláno

Ahoj

Chyba se mi též objevuje už nějakou dobu  (ne USB - to nemám, ale párování mobilu). Dlouho jsem si myslel, že problém je ve vylepšení BT protokolu u novějších androidů, ale nyní jsem oživil starší Nokii, která s autem chodívala, a také nic.

V servisní historii mého vozu, kterou jsem zjišťoval při koupi tady, je záznam o jedné výměně modulu, takže předpokládám, že mohl opět odejít.

Mám dva dotazy:

Do 308 z podpisu (VIN VF34HRHRH55392955) pasuje Modul Bluetooth 9665099680?

Kde se samotný modul nachází? (někde za rádiem nebo se musí rozebrat půl přístrojové desky?)

Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...