Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

A kde bych sehnal to CD ? Ptal sem se v autorizované prodejně-sevise a prej nic takového není a ty ceny na tom netu sou prej jen takový orientační tak nevim

Odesláno

Zkus si vyhledat slovo \"SpareParts\" .. uz se to tady s nekym resilo dokonce s odkazem na stahnuti nebo dotazem nekomu na pristup k FTP (uz si to presne nepamatuju) .. jsou toho 2 CD .. takze zalezi jaky mas pripojeni abys to netahal tejden.. ale nereknu Ti ted presne na kterym CD jsou jaky modely.. je to deleny .. a pak podle Spare Parts kodu najdes na vyse uvedenem odkazu i cenu..

PS: V autorizovanym servisu to musej mit ale tezko Ti to daj do ruky rekl bych..

[upravil dne 24/11/05 AKCZ]

Odesláno
Původně zaslal: Karel

Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: Karel

a ceny tady http://www.dsoft.cz/cnd/cndp.html

ehm... jeste by me zajimalo jak tam neco najit... :myslim

To si musíš nejdříve ten ceník stáhnout, a potom si zadáš číslo dílu u kterého chceš znát cenu :mrk:mrk

jo jasne, ale cislo dilu musim taky odnekad vedet :D stazeni ceniku bylo to nejsnazsi :D

du je zkousit najit podle toho co pise AKCZ.

Odesláno

Abych Vam to hledani trochu usnadnil tak jsem to zkousel hledat.. je toho tady vic a rozhodne neco najdes pri vyhledani \"Spare parts\" mysleno s mezerou .. bez mezery to nenajde nic konkretniho.. good luck :super

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Abych Vam to hledani trochu usnadnil tak jsem to zkousel hledat.. je toho tady vic a rozhodne neco najdes pri vyhledani \"Spare parts\" mysleno s mezerou .. bez mezery to nenajde nic konkretniho.. good luck :super

diky za napovedu :papa

ale: mam ted stazene vsechny rary k CD1. ted bych to mel nejspis porozbalovat a vypalit zejo? nebo staci obsah vsech raru rozbalit do jednoho adresare na hdd? to jsem totiz vcera zkusil a sice se spustila naka aplikace pežó, ale po kliknutí na 306 se vubec nic neobjevilo... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: AKCZ

diky za napovedu :papa

ale: mam ted stazene vsechny rary k CD1. ted bych to mel nejspis porozbalovat a vypalit zejo? nebo staci obsah vsech raru rozbalit do jednoho adresare na hdd? to jsem totiz vcera zkusil a sice se spustila naka aplikace pežó, ale po kliknutí na 306 se vubec nic neobjevilo... :myslim

Stačí rozbalit do adresáře na disk, netřeba vypalovat.Pokud to máš celé, spouští se poklepem na ikonu autorun, pak se vybere jazyk, zadá přístupové heslo a pak si můžeš vybrat potřebný model.Alespoň tak to funguje u mne.

Odesláno
Původně zaslal: Swallow

Stačí rozbalit do adresáře na disk, netřeba vypalovat.Pokud to máš celé, spouští se poklepem na ikonu autorun, pak se vybere jazyk, zadá přístupové heslo a pak si můžeš vybrat potřebný model.Alespoň tak to funguje u mne.

aha. takze problem je v tom, ze chyba je ve francouzstine - nejspis tomu chybi nejake souboru. jsem se s tim desne placal, pak zkusim zvolit english a vsechno de hladce :D:aut

Odesláno

Uz si to nepamatuju .. bud to jsou samostatne rary a staci je porozbalovat kazdej zvlast ... nebo se musej rozbalit najednou aby tam nevznikaly duplicitni nebo nedokoncene soubory a pak uvidis co z toho vznikne .. jestli soubor .ISO tak bud ho rarem prohlidnout a nebo vypalit pripadne pouzit nejaky virtualCD (napr. Daemon) .. ale verim ze si poradis :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...