Havlicek.Lukas Odesláno 25. červen 2014 Odesláno 25. červen 2014 Zdravim panove, momentalne resim takovou malou akutku, kolega cestou z prace zavrel okno, asi po 20 vterinach v tom luplo a okno mi sjelo dolu dvere sem narychlo rozebral okno vytahnul a zajistil po zbeznem pruzkumu lanek zjisteno ze vypadly lanka z takoveho bileho nesmyslu na okne ani zaboha ale nemuzu prijit na to jak to z toho okna sundat, mechanizmus \"opravit\" dale sem si vsimnul ze mi asi lanko v motorku trochu jede pres ten vnitrni mechanizmus a motorek je nanytovany taze jde to opravit, popripade cena druhe stahovacky a tim i pripadna nabidka ?? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. červen 2014 Autor Odesláno 27. červen 2014 takze rad se tady obcas clovek nedocka takze sem si musel poradit sam, spona sla opravdu dost tezko ven, mechanizmus stahovacky se vevnitr zamotal takze najednou bylo lanko o par mm kratsi a uz se mi nepodarilo ho dostat do vlastniho plastoveho jezdce, navic se na jezdci ulomil jeden kousek takze je to v haji druha stahovacka sehnana za 600 + posta takze ted uz jen cekat az dorazi a najit vrtacku abych odvrtal ty velke nyty Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 tak dekuji svemu dvornimu mechanikovi nahradnich dilu stahovacka 600 + posta jedinej problem byl v tom ze je udelana obracene nez ta moje puvodni takze probehlo predelani kabelaze mezi sebou nyty sem nahradil imbus srouby ale pristup zezadu byl porod uz vim proc tam byly nyty Citovat
Brajara Odesláno 21. květen 2023 Odesláno 21. květen 2023 Včera se mi stalo totéž, ale na straně řidiče. Tapec jsem sundal, ale nevím jak dál. Jak vytáhnout okno? Jak je to tam uchyceno? Dík za rady. Citovat
Brajara Odesláno 22. květen 2023 Odesláno 22. květen 2023 (upraveno) Odšrouboval jsem dvě 10ky matice, uvolnil vodící lištu a okno vysunul nahoru. Dole jsem to vycpal PET lahvema a nahoře zajistil průhlednou izolepou. Zbytek nechám odborníkům. Nebo se na to vyprdnu a nechám to tak. Upraveno 24. květen 2023 uživatelem Brajara dolpnění info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.