Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus, chci nastartovat 2.0 gti 16v r.v. 2003 a zniceho nic nechce chytnout a jen protaci starter. Pak si vsimnu, ze palivove cerpadlo nebzuci pri druhe poloze klicku, jak je tomu obvykle. Zkousim to na po pate a nastartuje uplne v pohode (cerpadlo bzucelo-cerpalo). Mam pul nadrze, ale bojim se ze nekvalitni benzin ( z mistni **** benzinky ). Ale motorek cerpadla je 2 roky novy. Takze abych to uzavrel, na vicep okusu se to cerpadlo rozjede a nastartuje (pri jizde to vali furt). Jdu koupit aditivum a vervu 100 a zkusim to procistit. Ma jeste nekdo jinou radu ?

[upravil dne 23/6/14 09:21 od Kenobi]

Odesláno

změř, zda vždy při pokusu o startování jde do motorku čerpadla proud (jde tam jen pár sekund po zapnutí klíčku!)-- pokud jde vždy, motorek opět odchází...:myslim

Odesláno

To by bola ta lacnejsia varianta. Minuli rok som aj ja menil, tiez mi raz islo raz nie. Ked nehuci pri startovani tak treba odmerat na cerpadle ci ide prud. Tak som to aj ja zistil.

Odesláno

V nadrzi je 15L takze by melo byt potopene, posral se mi prave motorek a je tam dva roky novy origo, no jak rikam, kdyz nebzuci tak nenastartuji protoze necerpa. Ale ja si myslim kdyz se posere motorek, tak nejde vubec. Asi to relatko, doufam :-/

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...