Marián407sw Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Ahoj všem, tak jsem si pořídil taky 407 a hned 2,7. Na foru jsem našel plno užitečných věcí. Už vím proč se mi za jízdy občas vypne RT4, co mi klepe v kufru atd. Ale mám dotaz, jak je to se zatahováním ručním brzdy u AM6 v zimě. Když jsem měl manuály tak jsem ručku nezatahoval. A druhý dotaz je lepší koupit nové zadní tlumiče, nebo koupit dobrý z druhé ruky? Na STK mi zjistili, že začíná téct zadní tlumič a všude mi nabízejí tlumiče na 2,0HDI, ale myslím, že by tam měl být nastavitelný, takže na 2,0 to nebude to pravé. Jako skrytou vadu to nechci dávat, protože jinak je auto bomba. Díky za odpovědi. Citovat
Agrafik Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Ručku zatahuju vždy. Tlumiče nové, zatím jsem v eshopech nenašel náhradu pro Amwar. Když tak sleva na stáří ? Citovat
Přema Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Já ručku jen ve sklonu ....na rovině jen P ...... a ve sklonu první ručku a potom P Citovat
Marián407sw Odesláno 23. červen 2014 Autor Odesláno 23. červen 2014 Díky za rady. Kupoval jsem to přímo u Peugeot Kopecký Bystřice nad Perštejnem. Je fakt, že to nebylo nejlevnější auto, ale docela mi vycházel naproti. Tlumič 5 - 6tis. není tak špatná cena když je to komplet s pružinou. Co mám známého, ten servisuje frantíky tak mi říkal, že by zavolal na vrakoviště a vzal by se zatím tam nějaký starší, ale dobrý. Otázka pak je jak dlouho vydrží. Začínám stavět tak nechci tolik investovat, ale kvalita je kvalita. Citovat
Agrafik Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Trošku mimo, ale co dáváte na Stk na kostitřasu přední nápravy. D, nebo N ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.