subin Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Ahoj všem, poměrně dlouho jsem se tu neukázal, nebylo moc času a i žel moje 406tá už šla z domu. Nyní koukám po nástupci volba je celkem jasná bude to 407, motorizace 2.0 nebo 2.2 HDI jako celoživotní vyznavač benzínu , tak nějak nevím na co ssi pořádně dát bacha při nákupu. Za rady a typy budu vděčný. Pokud má někdo zajímavý kousek 407SW s xenony a ideál navi, polokůže cca do 150K klidně PM, třeba se i dohodnem. Ostatní rady mi hodně pomohou. Díky subin Citovat
chuck11 Odesláno 16. červen 2014 Odesláno 16. červen 2014 Co třeba použít tlačítko hledání takových to dotazů jsou tu mraky a kdyby ani to ti nestačilo tak mrkni na link koblížka : Citovat
subin Odesláno 16. červen 2014 Autor Odesláno 16. červen 2014 Od koblížka perfektně napsané,tak aspoň do začátku perfektní rady, a i tobě díky.každá reakce mi pomůže, nejsem úplně neznalej,ale přímé zkušenosti jsou leckdy víc než zažitá praxe, kdy lze leccos podcenit a pak investovat víc než je zdrávo. Citovat
subin Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 Pořízeno 2.2 HDI 125 KW s xenony i navi ,dvojité turbo . Fota budou později. Zatím, je rádio díky členovy Pp205 v češtině, podle první prohlídky je FAP zatím v provozu a vůz po el stránce v pořádku. První pocity? Zvykám si, první nafta no:D , ale začíná se mi SAKRA líbit :D Hodně mi pomohl návod od koblížka, uvedené věci na které si dát pozor odpovídají pravdě ohledně najetých KM. Viděl jsem asi cca 20 aut a popravdě na všech je nějaké opotřebení,ale rozhodně dle fotek, které jsem viděl v topicu od koblížka, tak hodně napověděli , KM a tím se vyhnout evidentně stočeným Km. Tak chci poděkovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.