Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problém u mé P 306 - 1994 1.9 D 47 kw se saharou. Otevřel jsem ji, zjistil, že mi vyhořelo relé, dal tam nové a sahara neustále jela ( mám ruční spínač ) i po vypnutí. Dnes jsem vyměnil termospínač ventilátoru, sahara jede na zapnutí, ale relé je pořád ,,v chodu,, i když je sahara vypnutá a dělá dost velkej rámus... Už nevím kudy kam :( rady, tipy ??

Odesláno

Buď rád, mě nejede vůbec. :D

Jinak v tomhle se nevyznám, ale pokud vyhořelo relé a od té doby je problém, tak bych to viděl v něm. Třeba i to nové, pokud jsi ho měnil je špatné. Nebo jestli neohořela izolace od kabílků spolu s tím relátkem a neni to nějak potkané.. fakt nevim, aspon jsem ti to tu oživil a někdo se třeba ozve

Odesláno

Buď rád, mě nejede vůbec. :D

Jinak v tomhle se nevyznám, ale pokud vyhořelo relé a od té doby je problém, tak bych to viděl v něm. Třeba i to nové, pokud jsi ho měnil je špatné. Nebo jestli neohořela izolace od kabílků spolu s tím relátkem a neni to nějak potkané.. fakt nevim, aspon jsem ti to tu oživil a někdo se třeba ozve

Odesláno

káble co vedou k relé jsou v pohodě ? .. neporušená izolace nic viditelnýho ? ... proč relé vyhořelo ? stářím a unavou materiálu , nebo se nekde prošoupal káblik a šluslo to ? .. .

:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...