Lubo181 Odesláno 5. červen 2014 Odesláno 5. červen 2014 Zdravym chcel by som sa opytat co by mohlo byt pricinou to ze ked som dosiel do auta p.206 1,4hdi 2003 , nasiel som rozsvietene vsetky kontorlky na prist.panely proste svietilo vsetko ako vianocny stromcek bez toho aby bol kluc v zapalovni auto islo nastartovat normalne aj svetla vsetko fungovalo okrem budikov. Nestretli ste sa s nicim takym. Ja som potom odpojil bateriu a zapojil teto stav pretvaval aj tak ale ako som nasledne stocil s klucom tak sa to upravilo. Citovat
Razel Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Neměnil si rádio? Mě se přesně tohle stalo, když bylo špatně zapojené rádio Citovat
Lubo181 Odesláno 31. srpen 2014 Autor Odesláno 31. srpen 2014 Radio menil majitel predomnou a ked som videl ako ine veci pozapajal tak aj k tejto verzii by som sa priklonil ale auto bolo na servise vo Final CD a tam elektrikar nasiel zavadu v relatku prerusovaca smeroviek ale nevedel ci to je presne to tak mi dal druhe a odvtedy mi to nespravilo zatial. K tomu radiu sa chcem opytat kde ho pripojit na stalu fazu aby mi hralo aj pri vypnutom kluci majitel predomnou to zapojil tak ze ked az stocim kluc do druhej polohy tak zacne hrat. Citovat
pito.za Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 No neviem kde nasiel samostatne relatko prerusovaca smeroviek to je sucastou BSI.A radio jedine pohladat v BSI staly plus od baterky je tam konektor s dvoma hrubymi kablami. Citovat
Lubo181 Odesláno 2. září 2014 Autor Odesláno 2. září 2014 Skusim to nafotit poslem to ale v tych veciach co mi daval bolo nejake relatko pozriem aj podla cisla k comu to je Citovat
jogi24 Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 No nafot nech tu niektori nezomru ako sprosty. Tak ako povedal Pito.za samotne rele je zaletovane v jednotke BSI. Ku tomu aby ho vymenil potrebuje minimalne z bezpecnostnych dovodov odpojit celu BSI vybrat von a vyletovat rele,nove dat spet. Pokial vsetko ovladas okolo odpajania a demontaze BSI tak robota na cca 1hodinu. [upravil dne 3.9.2014 10:18 od jogi24] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.