Subie Odesláno 23. červen 2014 Autor Odesláno 23. červen 2014 Vie mi niekto poradit, preco sa mi osvetlenie v kufri rozsvieti az pri skoro uplnom otovreni kufra? Citovat
radim.1008 Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Protože pod deklem na pátých dveřích je spínač, který spíná při otevření dveří zhruba ve 2/3. Nevím, jak se mu říká, ale běhá v něm kulička a ta sepne spínač. Citovat
Andreww Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Protože je tam kulička, která spojí kontakty při otevření Citovat
klm16 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Tesi ma ze moje byvale auto nadalej zije v tomto klube ;-) Citovat
Subie Odesláno 25. září 2014 Autor Odesláno 25. září 2014 Konecne spravene papiere a pežooo po par miesiacoch vytiahnuty z garaze Tak som neodolal a cvakol som jednu balkonovu Citovat
Subie Odesláno 5. říjen 2014 Autor Odesláno 5. říjen 2014 Dokoncne osvetlenie "podnozia" so zapojenim na stropne svetlo (svieti pri otvreni dvery) Citovat
Subie Odesláno 11. prosinec 2014 Autor Odesláno 11. prosinec 2014 (upraveno) Pani , chcem sa opytat, zadny ostrekovac zadneho stieraca cape vodu vsade dookola , dokonca na predne sklo dopadne , len na zadne kde ma tak skoro nic... nejaka rada do zivota ako ho nejak nasmerovat kedze sa mi zda,ze je sucastou toho mechanizmu a moc sa s nim neda hybat ? Upraveno 11. prosinec 2014 uživatelem Subie Citovat
radim.1008 Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Zkus do trysky strčit špendlík a hnout s tryskou, když se podaří, tak potom nasměrovat na sklo. Citovat
Guest bluesman Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Presne ako hovorí radim, ja mám na to taký tenký drátik so špicom, tým sa dobre nastavujú trysky. Hlavne buď rád, že ti zadný ostrekovač ešte strieka, často sa totiž upcháva vodným kameňom. Citovat
Subie Odesláno 11. prosinec 2014 Autor Odesláno 11. prosinec 2014 Ok super vdaka, skusim.. som rad, ale je to trosku take no, ked stojim napriklad na krizovatke a ostrekujem nim este aj chodcov na chodniku Citovat
Subie Odesláno 16. prosinec 2014 Autor Odesláno 16. prosinec 2014 Bohuzial aj taky su ludia Nastastie dve zubky ostali vo vnutri takze som to zlepil, vyzera to pevne ale... je to na zamyslenie... snad to bude drzat Citovat
Guest bluesman Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 Čo si niekto u teba čapoval benzín??? Citovat
Subie Odesláno 16. prosinec 2014 Autor Odesláno 16. prosinec 2014 To nie, stav bol rovnaky... Citovat
Subie Odesláno 21. prosinec 2014 Autor Odesláno 21. prosinec 2014 Umyte, navoskované , povysavane , v podstate este na prevoznych znackach z fabriky Citovat
klm16 Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 jeee moja 306 Ako predosly majitel ti mozem napisat s tomu zamku nadrze :-) Viackrat sa mi niekto pokusil odcerpat benzin z nadrze a pri jednom pokuse bol vylomeny jazycek na veku ... Nasledne som ho nasiel na parkovisku (nepametam uz ci cely alebo len 2 zubky) a potom ho tam naspet dolepil. Drzalo to pevne nikdy s tym nebol problem... Je dost mozne ze sa niekto opat pokusil odcerpat sirup z nadrze alebo to len samo od seba odletelo :-) Inac ma velmi tesi ako sa staras :-) len tak dalej :-) Citovat
Subie Odesláno 4. leden 2015 Autor Odesláno 4. leden 2015 Vdaka Velmi som s nim spokojny, ide ako hodinky.... neviem vazne povedat, kedze som to zistil az poobede ked som dosiel zo skoly, ci to uz bolo rano abo cez den... co uz, prilepil som to a zatial drzi . Uz cakam na jar a prve teplejsie dni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.