Steve Wonder Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Zdravím chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s ovzdušnění spojkového válečku??? přikládám viz obrázek Citovat
JimBeem Odesláno 2. červen 2014 Odesláno 2. červen 2014 Nemám, ale zeptám se jak se Ti to projevuje, že to chceš odvzdušnovat? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 ta 4ka na obr. je kompletní sada, která nemá nalívací otvor, ani odvzdušnovací šroubek na válečku, v případě poruchy se mění celá sada--je nerozebiratelná vím ale, že tu někdo psal postup samodomo, jak to opravuje:nevim Citovat
Guest servisman Odesláno 3. červen 2014 Odesláno 3. červen 2014 Drobet čtení zde [upravil dne 3/6/14 09:29 od servisman] Citovat
Steve Wonder Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 Nemám, ale zeptám se jak se Ti to projevuje, že to chceš odvzdušnovat? Neprojevuje když jsem vyndaval motor tak jsem nevěděl jak to odpojit trubičku . Tak jsem to na férovku ucvakl trubičku... Budu to muset nějak opravit něco jako dát tam novou tlakovou hadici nebo tak nejak.... takový já mám problém Citovat
Steve Wonder Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 ta 4ka na obr. je kompletní sada, která nemá nalívací otvor, ani odvzdušnovací šroubek na válečku, v případě poruchy se mění celá sada--je nerozebiratelná vím ale, že tu někdo psal postup samodomo, jak to opravuje:nevim Nálívací otvor má... je to taková nádobka o objemu dvou velkých panáku... a ovzdušnit musí vše... podle mého selského rozumu.... když by to nešlo tak bych si to nechal trochu upravit v praci aby to šlo.. ale díky ... Citovat
Steve Wonder Odesláno 3. červen 2014 Autor Odesláno 3. červen 2014 Drobet čtení zde [upravil dne 3/6/14 09:29 od servisman] Díky moc za odkazy... přesně jak to \"punkac\" popisuje tak jsem si myslel že tak nějak to musí jít ale nebyl jsem si jistej .... fakt děkuji za upřesněný mé teorie... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2014 Odesláno 4. červen 2014 příště odpoj od převodovky spojk. váleček a ušetříš si práci, dělá se to tak i modelů, kde se to dá běžně rozpojit, prostě hydraulika se při demont. motoru nechává vcelku, aby se nemuselo pak odvzdušnovat atd. Citovat
Steve Wonder Odesláno 5. červen 2014 Autor Odesláno 5. červen 2014 příště odpoj od převodovky spojk. váleček a ušetříš si práci, dělá se to tak i modelů, kde se to dá běžně rozpojit, prostě hydraulika se při demont. motoru nechává vcelku, aby se nemuselo pak odvzdušnovat atd. jj už vím děkuji tetka když bych to rozebíral taky by to bylo něco jiného Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.