Swallow Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Nějaký vtipálek mi asi chtěl ukrást anténu nebo se jen "pobavit" a jelikož byla poněkud zarezlá a nešla mu povolit, tak ji pro jistotu ulomil celou včetně úchytu do střechy a zahodil.Ještě, že ten " inteligent" moc nepodevastoval střechu. Neměl by někdo doma spodek antény, bez prutu? Citovat
DjBoom Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 já mam zlomenej spodek s prutem ze 405. To asi moc nepomůže co? Lidi sou hrozný nenechavci. Useknout ruce!!! Citovat
Swallow Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: DjBoom já mam zlomenej spodek s prutem ze 405. To asi moc nepomůže co? Lidi sou hrozný nenechavci. Useknout ruce!!! Nepomůže, prut je nedotčenej, dokonce ho ani neohnul, jen se musí prolít WD a pak půjde povolit.Holt tam dám zatím nějakou anténu, co seženu, aby tam alespoň nepršelo.Vrakárny, případně pažoutí prodejna musí počkat, až na to budu mít čas.Ale bude to nehezké Citovat
Hics Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 V tomto případě se vyprdni na vrakáč a kup ji v origo servisu. Na vraku za ní chtěj 200,- a v servise stojí cca stejně. Radši dej vydělat slušnejm obchodníků, než těm grázlum, co chtěj za použitý věci stejně jakou cenu maj nový. Citovat
Swallow Odesláno 30. září 2005 Autor Odesláno 30. září 2005 Původně zaslal: Hics V tomto případě se vyprdni na vrakáč a kup ji v origo servisu. Na vraku za ní chtěj 200,- a v servise stojí cca stejně. Radši dej vydělat slušnejm obchodníků, než těm grázlum, co chtěj za použitý věci stejně jakou cenu maj nový. Holt musí z něčeho \"chudě\" žít:mad: Ve čtvrtek snad bude nová origo, teď mrňous vypadá jak auto na vysílačku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.