ferorista Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 nefunguje mi skusal som aj ine cidlo nepomohlo kde by mohla byt chyba? Citovat
oddie Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Přímo v otáčkoměru, na hlavní straně už to někdo popisoval (pro 405, ale to je podobné), většinou bývají odešlé kondíky... Citovat
Vopičí Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 Jo jo, ja to mel u 405, byly vyschly kondiky, stacilo je vymenit a bylo hotovo. Citovat
ferorista Odesláno 13. říjen 2005 Autor Odesláno 13. říjen 2005 a nemas nahodou oznacenia tych kondikov? olko ich tam je? Citovat
Vopičí Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 Je jich tam tak 5, označení bohužel už nemám. Ale jestli máš P205 s palubkou typu Jaeger, tak bych ti to mohl do neděle zjistit, mám totiž jednu na chetě, rozdělal bych ji a kouknul se ti. Citovat
ferorista Odesláno 14. říjen 2005 Autor Odesláno 14. říjen 2005 skoda ja mam zrovna tu druhu veglia alebo tak nejak,bolo by jednoduhsie mat suciastky a potom sa pustit do toho,daju sa bezne kupit? byvam mimo mesta bolo by to pre mna lepsie mat ich kupene Citovat
Vopičí Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Aha jasně, ty kondíky se dají koupit úplne běžně v prodejně se součástkama, já je například vypájel z rozbitýho rádia . Citovat
ferorista Odesláno 14. říjen 2005 Autor Odesláno 14. říjen 2005 som to vybral obehal som cely puchov a take kondiki nemaju to je strasne asi daco rozbijem aj ja Citovat
ferorista Odesláno 14. říjen 2005 Autor Odesláno 14. říjen 2005 kondiky vymenene ale ta rucicka otackomera si to nevsimla dalsie moznosti ?? HELP Citovat
Vopičí Odesláno 18. říjen 2005 Odesláno 18. říjen 2005 Hele, zkoukni pořádně kabely a svorkovnice od čidla přez motor až do kabiny, jestli třeba někde nejsou rozedřený a nekostří se, to se občas taky stávalo. Nebo můžeš zkusit trošku víc zastrčit to čidlo otáček (bacha a? ho nedáš až na zuby), třeba je jenom moc daleko od zubů a proto občas vynechává a blbne. Citovat
filip146 Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 když vás tak \"poslouchám\" tak mě taky asi čeká podobnej problém. potřebuju zabudovat budíky s otáčkoměrem.je tam hodně přepojování. nemáte někdo prosím nějaké konkrétní rady.předem moc díky.jder mi konkrétně o zapojení čidla teploty a otáčkoměru. nějaké schémátko by bylo? Citovat
ferorista Odesláno 22. říjen 2005 Autor Odesláno 22. říjen 2005 ahojte dakujem vam vsetkym za rady,podarilo sa mi ozivit otackomer som moc rad a najviac dakujen JIRKOVI ktory problem opisoval na hlavnej strane a prostrednictvom mailov radil co a ako 205D turbo naftovy rychlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.