filip92 Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Mechanik mi povedal že je to čerpadlo mechanické. Najprv sme si mysleli že je zatopená elektrika v čerpadle. Ale žiadna tam tým pádom nieje. A pokiaľ by bol tlak v čerpadle slabý potom ho treba iba vymeniť alebo sa dá aj takéto čerpadlo opraviť? Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 ano, když bude malý tlak, tak vyměnit, u nás šlo přes Autobenex čerpadlo repasovat, ale jak je to nyní nevím na vrakovišti jich je plno, ale musíš vybrat pro tvůj motor--čerpadel je více druhů Citovat
Dafaq Odesláno 10. červen 2017 Odesláno 10. červen 2017 Ahojte Tak dnes mi stalo niečo podobne. Auto ide všetko v pohode. Pridem k tescu vypnem a ked sa vratim a nastartujem volant je tuhy. Skontroloval som poistky, všetky kedze neviem ktorá by to mohla byť. Pozrel som olej, toho tam je ale vysoko nad obe risky. Niekde som este čítal o nejakých maxi poistach alebo niečom takom. Neviete kde by som to nasiel na Peugeot 307 1.6 16v 2005- ? Ak to tam vobec je. Neverím tomu ze by len tak bez vykriku prestalo isť to servo. Dakujem vopred za rady. Citovat
307rg Odesláno 10. červen 2017 Odesláno 10. červen 2017 Maxi poistky sú v motorovom priestore v boxe kde sú aj normálne poistky ale pod nimi, myslím, že to bolo spredu keď si dobre pamätám. Podľa návodu by si na nich ani nemal šahať (iba servis) ale ak ich vyberáš pri správne odpojenej batérii tak by to malo byť OK. Teraz si presne nespomínam ktorá to je (tuším 1 alebo 2) keď tak skontroluj všetky. Servo, resp. čerpadlo skutočne môže prestať ísť len tak odrazu, problémové sú najmä silové kontakty a elektronika do ktorej zatečie olej alebo voda. Citovat
Dafaq Odesláno 10. červen 2017 Odesláno 10. červen 2017 Nooo, takze pozrel som tie poistky, vsetky som ich vybral a su v poriadku. Nastartujem a servo ide bez problémov. Prvých par sekund tak trhane a teraz je to ok. Prislo mi to akoby ho zavzdusnilo alebo bol slabsí kontakt na poistke? Neviem. Bol som sa previest riadne som servu dal zabrat. Uvidíme či to ešte spraví. Dakujem za typ na tie maxi poistky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.