lacoceco Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 ahojte páni, nemá niekto záujem o plast čo drží lakťovú opierku na šoférovej sedačke ? mne treba zo spolujazdcovej sedačky a v Peugeot predajni to predajú len spolu na obe sedačky , šli by sme na polovice na obrázku je to diel č. 2 [upravil dne 10.6.14 11:52 od lacoceco] Citovat
Krt€K Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 Já se s dovolením vetřu s dotazem... loketka u řidiče se mi viklá, je někde blbovzdornej návod, jak to utáhnout? Citovat
Lihous Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 Predpokladam ze celek je zacvaknuty jen zobackem viz pozice 2 a nikdo u Peugeotu nepredpokladal ze se o to bude nekdo opirat - ono to ani plnohodnotne nejde = vec celkem zbytecna. Citovat
lacoceco Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 Predpokladam ze celek je zacvaknuty jen zobackem viz pozice 2 a nikdo u Peugeotu nepredpokladal ze se o to bude nekdo opirat - ono to ani plnohodnotne nejde = vec celkem zbytecna. ja som si na to zvikol , a celkom mi to chýba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.